The city


va nyss inne på MTV's hemsida och läste att dom har gjort en ny säsong som heter The city där dom följer med whitney till new york åh premiär 14 mars klockan 18.10 på MTV!!!   jag måste se de!

saturday!

hello on you!  sitter & käkar frukost just nu efter en perfekt natt med sömn! idag har jag ganska mycket att göra så är lite stressad men de kommer gå de måste de iallafall hehe. ska som jag nämnt tidigare till alexandra på tjejfest wihuu! efterlängtat eller vad?! ♥

to do list

plocka undan i köket
läsa i so boken
hitta kläder till ikväll!!
packa locktäng m.m
ta tåget till alexandra


ja vi får la se vad som hinns med haha!

 


gh + buzz + singstar

hello är precis hem kommen från emelie! så kul att träffa henne några månader sen sist, hon har nämnligen flyttat till norrland!!!! ;/ vi spelade gh,buzz & singstar HAHAHAHA som vi flabba '' jittebug.. jittebug '' HAHAHAHAHAHA fyfan hahahah så skoj! hade en helt underbar kväll ifl mkt skratt när man är med emelie så imon har man träningsverk i magen tihih. här är lite bilder!


foood!


detta kom mammi hem med till mig nyss så gott! :)
inte ätit på hela dagen så de är la gött med mat!

outfit!


tee - gina
jeans leggings - VILA

oh happy day!

hello idag är jag glad, för det är fredag + att emelie kommer hem och hälsar på från norrland! YEEEY!  idag vet jag inte vad som händer ännu, kanske skulle festa med johanna men inte säkert än och blir det inte så så ska jag träffa emelie =)


imorgon händer däremot massa roliga saker ska till alexandra på tjejfest fett nice älskar de!

söndag ska jag på dop, min mammas kompis har nämnligen fått barn så gulligt :) så de är i maria park någonstans! sen på kvällen ska jag träffa emelie och spela bingo haha så roliga vi är!


a good tune!

fungerade inte att lägga in videon ;s
lyssna och ge den tid sen förstår ni vad det är för en underbar låt!


www.youtube.com/watch?v=6UX0p7uAW2s&feature=related


the ting tings - thats not my name

Four letter word just to get me along
It's a difficulty and I'm biting on my tongue
I Keep stalling, keeping it together
People around I gotto find something to say
Holding back everyday the same
Don't wanna be a loner
Listen to me
I never say anything at all
So with nothing to consider they forget my name

They call me hell
They call me Stacey
They call me her
They call me Jane
That's not my name...
They call me quiet
But I'm a riot
Mary-Jo-Lisa
Always the same
That's not my name...

I miss the catch when they throw me the ball
I'm the last drip standing up against the wall
Keep falling, these heels that keep me boring
Getting clamped up and sitting on the fence
So alone all the time and I lock myself away
Listen to me
Thought I'm dressed up out ‘n all
With everything considered they forget my name

They call me hell
They call me Stacey
They call me her
They call me Jane
That's not my name...
They call me quiet
But I'm a riot
Mary-Jo-Lisa
Always the same
That's not my name...

Are you calling me darling
Are you calling me bird...

funny pictures




men ni gillar mig ändå eller hur ? ;) hahahahha!

oh gooooood!

hello, sitter och pluggar för fullt här, nej nu ljuger jag haha, har bara gjort hälften heheheh  ;$ fy på mig! ganska uttråkad vilket jag blir ganska ofta så ska nog gå ut och gå så jag fördriver tiden :) möööösigt!  ska också städa lite gud vad tråkigt de låter hahahha. nej nu ska jag kolla igenom gammla bilder kiss


clothes.


detta fick åka hem med mig idag!
+ två tips!

mina köp!
stora ljus lila tröjan 199 kronor gina
vit tee med tryck 99 kronor gina

tips!
  i julklapp fick jag ett kitt med saker från the body
shop av min storebror så himla tacksamt! där i låg nämnligen en
vitamin E kräm som ni ser på bilden skit bra nu när jag är torr!

2  vinrött nagellack från h&m skit bra trots att det är h&m :)
enkelt att pensla på och är mycket i den och fin färg! kosta nog 29 kronor har jag för mig!

hello on you!

idag är det en såndära dag när man inte är på humör! men nu har det blivit bättre tiihihi. skolan idag sen efter det stack jag till stan med hanna där jag köpte mig en ljus lila stor kofta och en tee. båda från gina! efter det stack vi hem till mig och gjorde scones mumma! efter det åkte jag och mammi ut till Anton ♥ och la blommor och tände ett ljus på hans fina grav :) de är något jag gör varje månad den 24de men igår hanns det tyvärr inte med.. efter det stack jag ut och träffade jonni, myys snackade och sånt sen cykla jag hem igen och nu sitter jag här redo att lägga in bilder på mina plagg inte illa va? ;) kiss

btw: jag och anna i min klass ska ha redovisning i svenska språk
 eller något på svenskan och vi har valt ''bloggspråket''
såklart hm ploppar upp massor av idéer hihihhi ;)

tihihi

helloo, kom precis hem och har fått akutnäsblod igen inte så ovanligt nu förtiden.. tråk som fan!  idag är de ju sån semeldag så jag käka typ en semla eller ja rent ut sagt käkade jag en slät bulle haha gillar inte de andra sakerna i hihi. nu ska jag packa till min simning imorgon blää. sen läsa i min bok och sen sova puss!


bellis

helllooo,  sitter & kollar på made haha älskar de så skämmig hon tjejen va som skulle dansa hiphop XD haha dog av skratt! skolan idag var soft börja kvart i 10 och sluta 15 något :p lite knas har de väl ändå varit får man väl erkänna men så är de !  idag händer nog inte så mkt ska plugga lite sen ut tror jag ;) ciao


a good day!

hi, idag hade vi uppsats prov i skolan tyckte att det gick bra men man vet aldrig! efter skolan stack jag hem till hanna och softa sen hämta mammi mig så åkte vi hem sen dess har jag nerdat vid tvn och fixat med min dator  eller juste jag stack till denise ett tag innan och prata de va länge sen och passade bra :) just nu håller jag på att fixa om mitt picasa, fett nice! sen ska jag somna gott i min ny renoverade säng haha har spikat i brädorna och tagit bort benen som var cp ;p kiss!


time out..

tjollahej! sitter nu ensam igen, kajsa sofia maria alex och lovisa kom hit innan och så softa vi framför tv och melodifestivalen wihu! sen kom robban hit sen gjorde jag och maria världens finaste dans och framförde den för alla ;) hahhahaha dör så skoj! de va en låt från filmen mamma mia gissa? sen nu så stack alla dom skulle till laröd men jag orkade inte riktigt de har vatt igång så mkt idag tihihi. yeye ska spela ballongspelet på peace out!


update; kom precis hem från mc donalds där jag va med jhollan mumms! hehehehe


my hair don't lie!


ska akut klippa mig närsom känner jag mitt hår har blivit så långt så de bra hänger så får nog ta och klippa upp det en aning. sen ska jag färga mitt hår brunt och sen rött på de så de blir mörkrött men att man ändå ser de röda :) snyggt!
hatar att klippa mitt hår för vill ha de långt men ser att de är för slitet :/

you don't know this!

har inget att göra såhär är lite saker ni kanske inte vet om mig hahah

jag har haft löshår, gud vad jag tyckte de va jobbigt.

innan hata jag att gå på fik men nu gillar jag det!

jag gillar inte ena sidan av mina tänder så ska fixa de med att fylla ut med porslin

jag har träffat mitt favoritband backstage!

jag vill ha en hund till, en dvärgspets som ska heta Bella efter mig själv tihihi.

jag har en storebror :)

ensam hemma!

hello, fick precis reda på att jag ska vara ensam hemma idag (Y) gillar inte sånt skit.  några av mina tjejkompisar kommer förmodligen hit så hittar vi på något busigt wiiwiiwiwi! puss och haj!

love you girls♥

iglon är klar!

haha hej! nu har jag och sofia slitit hela dagen med våran älskade iglo och nu är den klar :) satt och fika i den med lussebullar och varm oboy gött! började klockan 11 imorse kan ni fatta ? jaja nu har jag inget speciellt för mig ska duscha sen softa är asa seg :) så ikväll blir det degning på hög nivå puss & hej


fick plats två pers i den!!!!

iglo time!

snabbt inlägg innan jag ska sova! imorgon ska jag och sofia bygga en iglo i hennes trädgård hahah hoppas den blir fin sen ska vi dricka varm chocklad i den och äta lussebullar hihihi myspys har mkt mkt bilder att lägga in sen idag men hittar inte den saken får leta efter en sladd imorgon puss!

idag; stack till stan och mötte tjejerna satte oss på mezo och käka blev bakadpotatis med kycklingröra ! ÖE hatar röror men ändå helt ok.. beställde nämnligen fek (Y) mys de va sen efter det stack några hem till kajsa så spela vi ett roligt spel hahaha jag blir fan helt till mig när jag svarar rätt AHHAHAHAHA! jaa nu ska jag sova godnatt!


väla I LIKE!

hejsan hoppsan! kom precis hem från väl handlade en as fet ring haha skit stor och cool sen två stora tröjor en blus och nagellack och stumpor som går högt upp på bena! snyggt, lägger ut bilder sen men oj juste har inget minnes kort wiihuu! ska leta som satan imorgon har jag kommit på. väl på väla blev de em milkeshake så goda är dom :) hittade en fake päls väst skit snygg tyckte jag men mamma sa '' den är skit ful ser ut som en blöt hund du hade en sån när du var liten man ser jätte stor ut i sånna '' så köpte inte den tack mamma för du är kritisk mot den nooot. gilla ju den! men skulle vilja ha den i en annan sorts färg dock. nej nu ska jag måla naglarna och byta om och sminka mig kankse fixa håret om det hinns ska ner och käka i stan med tjejkompisarna! kiss!


mammi und me


moneeeeey !

hejsan! idag är de den tjogonde = barnbidrag yey! funderar på en runda i stan senare men får la se. har precis kommit ur duschen ska käka frulle strax är mega hungrig, sen får vi se vad som händer idag :) nej nu kallat magen hiihh ciao


today is the day

tjena mittbena! igår somna jag klockan 5 på morgonen (Y) sen vakna jag vid 11 för att gå ut med pepsi underbart när de är 3 kg snö ute och han har lång päls wiiihuu. hahahha, fick ifl klä på honom hans jacka eller vad de heter precis som de underlättade haha. han rullar ju sig i alla snö som finnns han blev vit tillslut :) så söt hihihi.

idag vet jag dock inte vad som sker men har ifl precis gjort klart min engelska så slipper oroa mig för den yes! sen imorgon är de den 20de = moneey i like!  men vet inte vad jag ska slösa allt på dock får se tar väl en runda i stan ;) nu ska jag chilla  ciao


HAHAHAHAHA!


omg kolla?! ni måste se hela helt sjukt..

18 februari


detta är jag enormt sugen på bud på bogge just nu!
sen ligga framför tvn och döö :)

18 februari


detta är jag enormt sugen på bud på bogge just nu!
sen ligga framför tvn och döö :)

18 februari

hejsan, ska snart klä på mig för ska ut med kajsa , sofia och sofias brors son hm krongligt haha! myspys, inte träffat kajsa på jätte länge så ska bli kul. annars vet jag inte vad som händer idag/kväll blir antagligen som igår löka vid tvn de tackar vi för hejdå! inte på de bästa humöret idag dels för jag slarvat bort mitt nya minneskort skit bra RÖV!



17 februari

hejsan hoppsan!  har precis käkat thaimat så gott, igår blev det myskväll med elin,kajsa,lovisa och hanna kollade en skräck film som hette ''soltice'' tror den hette något sånt ifl, var as bra haha och kunnde faktiskt sova efter sköönt. sen sov hanna och lovisa hos mig och de va la gött! hahah.

lovisa och jag igår:
jag: såg du någon i andra avenyn när du var i gbg?
lovisa: jaaa, fast de va i repris
alla: HAHAHAHAHA
lovisa: va?!
jag: jag fråga om du hade sett någon som är med i andra avenyn ?

16 februari

OJ! glömde berätta om alla hjärtans dag ju hihi, bebis kom till mig vid 2 kanske minns inte riktigt, så när jag öppna dörren så hade han köpt en jätte stor ros och sånna godis hjärtan så gulligt (v) sen kom elias och marcus till oss och vi chilla satan sen stack dom och käka medans jag duscha och sen gick vi alla ner till stan och kollade på massa saker :) var hjärtan överallt ju, så fint! sen gick vi till kärnan trapporna och kollade på ljusspelet där eller vad man ska kalla de skit coolt! sen såg vi även ett bröllop så fiiint de va ist sen efter det gick vi till bussen och åkte hem sen när elias och marcus gick så somna vi nästan direkt.


så såg de ut, as coolt :)

16 februari

hejsan! sitter och kollar efter recept på chicken cashewnut :) älskar de och har inte käkat de sen thailand så ska återskapa de som dom gjorde där nere wiiie! :) igår så stack jag hanna sofia och frida till haket och käka så gott så! blev absolut inte pizza denna gången var tvungen att testa ''suvalaki'' fläskfile och sånt, super gott!  sen stack jag sofia och hanna  till bussen men så gick den inte förens typ 30 min så vi hoppa på en musik buss HAHAHA satt sånna gubbar och spela och sjöng massa hahaha skit roligt sen tog vi bussen hem till mig och kolla på sjukt roliga klipp på youtube hahahah! dör. 

idag så har jag och hanna kollat på massa resor och sånt för ska boka det i veckan yeeey! annars idag händer det inte särskillt mycket ska kolla prison break ikväll i smyg sen käka massor av godis hihiih :) ciao


alla hjärtans dag!

hejsan! vaknade ganska tidigt imorse och vetni? jag har fått urinvägsinflamation YEEEY! kan de bli bättre nooope :p så fick bli akuten och få tabletter :) but but igår hade jag jätte skoj med mina tjejkompisar :D stack till haket så käkade vi 9 tjejer vid 7 fatta så gott de va haha, dit ska jag absolut igen! mommms.. sen efter de stack vi hem till kajsa och kolla björn gusafsson haha så jävla bra! sen hämta mammi mig så somnade jag gott :)

idag så är det ju alla hjärtans dag och den ska jag tillbringa med bebis =D vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men får se han kommer ifl hit typ närsom eller något så nu ska jag klä på mig kisses


13 februari

hejsan, nu har jag jätte bråttom ;p ska ta bussen om 30 min och har ej klätt på mig eller sminkat mig ;O shit, ja ifl carl stack precis hem för nu ska jag snart ta bussen till stan med hanna för vi ska möta upp tjejerna och gå ut och käka på haket har aldrig käkat där men sägs vara god mat :) ska bli så skoj ! wiiie. länge sen jag gjorde något med om faktiskt :/ sen efter de ska jag förmodligen hem eller ut vem vet och imorgon ska hela dagen tillbringas med älskling wiie :) har inte bestämt oss för vad vi ska hitta på någon som vet nått skoj? :) nu ska jag kila kisses

12 februari

hejsan! nu har jag precis käkat chickennuggets I like!  idag fick jag stanna hemma från skolan mådde inte så bra mennu mår jag bättre sköönt! ska strax plugga matte för har prov imorgon.. skaaaj! imorgon ska jag göra massa skoj saker men mer om det imorgon sen är de alla hjärtans dag på lördag, vet icke vad som sker på dagen än men carl kommer till mig på kvällen ifl :) sen söndag vet jag inte och sen är de sportlov hela nästa vecka YEEEY! så sköönt alltså, jaja nu ska jag kolla tv kissses


11 februari


klasströjor!
vi i klassen har äntligen bestämt hur tröjorna ska se ut marinblå med guld text :)
framsidan ska stå texten '' VI I 9AN HAR HAFT SEX terminer TILLSAMMANS ''  sen en bild på en kondom eller något där nere :p sen på baksidan ska vi ha ''Anton'' i  större storlek på bokstäverna och under där ska det stå '' - du är saknad ''
sen ska allas namn stå runt om där och allt detta ska va inne i en ram där det ska stå '' Sally Bauer'' på en typ bit ja svårt att förklara men snygga kommer dom bli, skall beställas i veckan så sen får ni se dom! kommer bli så snugga!

11 februari

hello, sitter och chillar nu med papper i näsan! great, har fått näsblod igen hatar de! gillar inte den där blodigagrejen.. idag blev det skola slutade en lektion tidigare så stack hem till mormor och käka sen stack jag hem :)har fixat med ett fotoalbum som jag gjort helt själv i egen design, snart klar med behöver dock lite fler plast fickor ;p imorgon efter skolan tror jag att jag ska börja röja där nere så pappi kan flytta ut alla sakerna från ena sidan av rummet, så han kan börja bygga min garderob :) kommer bli perfekt i know kisses!


lockade håret idag ;p

10 februari

hello, inget specc att skriva idag så lägger in lite saker som jag vill haa!
får köpas den 20de när jag får mina money.


vill ha antingen den gråa eller svarta helst gråa tror jag eller svarta hm!
GRÅ nej SVART nej båda! hahah. GRÅ 249 kronor styck

dessa kostar 399 kronor styck vet inte vilken färg som blir snyggast till sommaren? hm, tror dom bruna  blir finast faktiskt :)

9 februari

´
hi, tråk tråk.. gjorde precis denna i PAINT! bevis på tråkighetens tråkighet haha!!!!!!!!!
vill hitta på något men vad kan man göra egentligen? nada juste :)

9 februari

tjenixen! sitter i soffan, lökar och har allmänt tråkigt YEY! skolan idag började tio sluta fyra, hade spanska prov idag också som jag pluggat satan på kändes som det gick bra men man vet ju aldrig. sen hade jag no sen sluta jag, carl kom inte på no'n idag för han dog.. skoja, nej men han slog i sitt huvud så han fick åka och sy ETT HELT stygn de ni! sen hämta mammi mig så laga jag maaud och nu sitter jag här tummen ner för denna dagen kisses



outfit of the day

stor randigtröja H&M
smycken som jag gjort själv
jeans turkiet


8 februari

hejsan, sitter och kollar på LA ink, vill också ha en tatuering ju, men inte förens jag är typ 18 haha.  igår så stack jag hem till hanna och sen kom lovisa och alexandra dit också sen sov alla där myys! direkt när jag kom hem idag så började jag plugga på mitt spanska prov som jag har imorgon, traaad men kan i princip allt nu! YEY! sen har jag pluggat NO neeerd! men nu har jag det gjort ifl :) klockan åtta kommer carl hit så ska vi plugga lite till ♥ måste få VG på detta provet annat finns inte.. nu ska jag kolla vidare på tv kisses


förövrigt så ser jag ut såhär när jag sitter vid
 datorn/tvn utan mina glasögon ja alla kan inte vara perfekta ;p

7 februari

hej igen! sitter i mitt rum nu med pepsi instängd för mina päron flyttar upp möblerna där uppe igen :) ska snart börja plugga för har stort spanska prov på måndag så måste va förbredd, men före de är jag enormt sugen på brejk kisses.

gårdagens vanliga kläder!

jeans leggings från VILA
linne från H&M
klockan från cocoo.se


7 februari

hej & godmorgon, va på tjejmiddag hos sofia igår hade skit skoj! bilder kommer säkert senare :)

hann inte blogga igår kunde nämnligen inte hitta min dator någonstans i huset ! HAHA.. men nu har jag hittat den, så får skriva lite om hela dagen igår med. börja ju såklart med skola och efter det stack jag och carl hem till mig och gjorde pannkakor så goda! eller förlåt jag gjorde dom! hihi. sen hade vi skratt anfall pga att han kittla mig hela tiden och jag är nog den mest kittligaste personen i hela världen haha. sen blev han hämtat runt halv 6 och nu ska han va borta hela helgen buhu..  efter de börja jag göra v mig och sånt sen körde mamma mig till sofia där vi hade skit skoj som sagt! trevligt folk va där också, sen hämta mammi mig ganska tidigt för dom flesta skulle till retro men jag hade tyvärr inget legg tråk som fan. så stack hem och sov sen kom hanna hem till mig klockan 4 på morgonen för hon hade missat  natt bussen great men sånt är livet sen när hon kom så somnade vi direkt.

outfit!

HAHA, cp min på första bilden men sånt är livet!

klänning från H&M
skärp från typ H&M
skor från thailand
smycken: thomas sabo liknande som jag gjort själv och
 ett flätat som jag gjort själv sen en vit klocka från cocoo.se

blev dock inte skorna för de va något löst på dom :/ skormakaren nästa!

5 februari

tjohej, ligger i sängen nu och känner ett enormt sug efter vatten med exakt 3 isbitar i de dricker jag varje kväll innan jag somnar. idag har jag också tyvärr kommit på att kent gör bra låtar, tack vare att carl låtit mig lyssna på hans musiksmak... hm! yeye sånt kan det ju vara. idag hände det tyvörr inte så mycket mer än att jag slappa.. eller jo jag städade faktiskt mitt rum lite halft, plocka undan allt på golvet och tog upp all disk! sen tog jag en lång dusch och hade inpackning i mitt långa hår skönt så ska luft torka nu och sen imon plattas de förfullt!

idag fick jag även lite nya saker av mammi ♥

nya rak hyvlar och sminkborttagnings servetter thanks <3

5 februari

hi babes. kom hem för cirka en timma sen stack bara till skolan för att göra mitt nationella prov väldigt viktigt kändes som det gick bra jag valde att skriva en novell är ganska bra på att komma på historier så de passa mig. annars har jag inte särskillt mycket för mig just nu väntar på hanna för hon ska hämta sin bok och lite sånt :) funderar på att städa mitt rum men de förblir en fundering tycker jag.. ja jag har väl inte så mycket roligt att skriva just nu inte kisses!


me and pepsi ♥

4 februari

Tjena hottentottar! sitter och kollar satc :) fick gå hem från skolan idag extrem huvudvärk och lite sånt :/ hatar att vara sjuk, men de gör nog alla! sen fick jag näsblod innan och de kom up en 10 cm sträng med blod ur min näsa?!?!! ;O blev så rädd att jag börja böla som en bebis till mamma hiihiihi ;$ var faktiskt läskigt ;p

nog om det, så denna dagen har jag spenderat i sängen med photoshop och tv och godis momsigt värre alltså! har inget att göra nu förslag någon?! vill läsa är jätte sugen på de men har jätte ont i huvudet..  twilight jaag vill bara läsa diiiiifg nunu! nej ska läsa lite bloggar (påtal om ont i huvudet av läsning) nu börjar topmodel kisses

the pictures of the day



jeans leggings från VILA
tunika från ONLY

3 februari

tjena! idag var det nationellt prov i svenska det första av alla som vi ska ha, gick helt okej tycker jag! har inte mått särskillt bra idag tror jag börjat bli sjuk ;s efter skolan tog jag och carl  bussen hem till mig där vi kolla andra avenyn och möös :) sen gjorde vi maad gotteee. sen stack han till träning, sen dess har jag haft extrem huvudvärk och ont i magen och frusit.. usch, jag hatar verkligen att inte må bra..

just nu sitter jag och käkar smält chocklad och dricker festis, momsigt. ska snart spela lite hamsterpaj spel som jag är helt inne i bra att man har något att göra när man är sjuk =) nu ska jag spela och kolla tv kisses ♥


my name is isabelle kristiansson..


2 februari

vilken färg?





ljus rött som nu                                    mörkrött som innan                               brunt som innan


2 februari

chenamoss! kollade precis på RAW och nu kollar jag på prison break! gooddie, sitter just nu med en värmefläkt på eftersom jag frusit rompan av mig nu i flera timmar och har druckit tee. känner inte för skola alls imorgon känner inte mig kry med måste dit för har nationella :) så får hoppas att det går skit bra nu! idag har det faktiskt inte hänt särskillt mycket kanske skrev det innan ;p bara skola + utvecklingsamtal och efter de hem och chilla! eftersom jag inte har för mycket att göra just nu så lägger jag ut lite saker som jag är stort behov av eller ja som jag vill ha :) mammi glöm ej attt de är alla hjärtans dag snart ;);) hiihhihi

1. ga.ma plattång 500 kronor skit bra.  2. aa tröja min börjar dra sig tillbaka ;p 3. peengar alltid bra att ha!

2 februari

hellu, sitter just nu och kränger nötter och dricker is kallt vatten moms! minus idag är att jag är så fruktansvärt förkyld.. annars har allt varit bra :) imorgon är det nationella så har köpt massor nötter och festiiis ihihiii tjockis i know hahahah. nej nu ska jag kolla roliga videos sen 'r de prison break kl 22 :) puss

1 februari

Yes, äntligen tillbaka till en fin och nice blogg, gillade inte alls devote.se så får bli blogg,se trots allt krongel.. nu ska jag hitta på något skoj är uttråkad som sören kisses <3



RSS 2.0