(v)

Hi snowflakes haha! kom hem för ett tag sen va på julskyltning med alexandra och kajsa tack för kvällen tjejer mysigt som in i :) började med att vi gick till ebbas och käka blev en varm lång macka och cola mjam! sen efter de gick vi runder lite sen körde alexandras päron mig hem och sen hämta tomi och hans kompis mig så körde vi runt lite och jag trodde jag skulle dö hahahaha. men men sen kom jag hem levande som tur är och mammi har precis förhört mig på mina 53 frågor fick bara 4 fel varav 3 st jag inte fatta frågan på så har inte kunnat plugga in något svarr ;) hoppas inte dom kommer på provet imorgon dådå :| nu ska jag sova sen skola imorgon puss!


some pictures!

mina sötisar kajsa & alexandra


jag och alexandra på ebbas vi är dåliga posers ;$

(v)


Gooodmorgon babes! käkade precis frullebulle så gott så!  gårdagen blev inte som planerad men vi hade väl roligt på vårt eget sätt HAHAHA!  när jag och hanna kom hem så somnade vi typ direkt sköönt fast fick ont i ryggen nu på morgonen ajaj.. men idag ska jag ifl plugga på mitt prov som är imorgon bitti sen efter det kanske städa rummet? kan behövas ser ut som jag vet inte vad  hihihi.  imorgon blir det bio med hanna och se twilight igen me like! puss!

(v)

Mot familia utan smink yey hahhaha
måste även borsta ut mitt hår ordentligt idag om de nu går eftersom de är tovigt som in i :/

(v)

Hi cuties ;) kom hem från hanna för cirkus 1 timma sen, så nu sitter jag och väntar på mamma för vi ska nämnligen hämta ut mina jädrans tabletter och sen handla avsminknings saker och sen efter det åka till familia HATAR FAMILIA!! haha de betyder city gross men ska säga till mammi att jag vägrar gå in där finns ingen tråkigare ställe alltså :) ska även ringa min mormor och se om jag kan komma och fixa lide jeans idagens ska försöka ta litta bilder men nu ska jag göra vid mig puss!


en bild sen i veckan!

(v)

hellu! sitter och lyssnar på massa rolig musik är jätte glad idag wiwiiwi! ikväll får jag se vad som händer blir nog plugg eftersom jag har prov på måndag pallar inte alltså!!! haha men är glad ändå efter de så ska jag nog hitta på något så de är väl chill pusshaj!


(v)

HAHAHAHA glömde berätta vad jag lura min mamma och hanna med igår hahahah dör asså! carl visade mig hur man kunde skicka typ epost från mobilen så de stod att de var från någon annan så smsa dom  så här:
 
''från: andraavenyn''
hej, vi har hört att din dotter/kompis är ett av andra avenyns
största fan och därför har vi tänkt att överraska henne på hennes skola
idag klockan 12.00 så se till att hon är där mvh andra avenyn!

HAHAHAHA så gick dom på de hanna smsa mig direkt

'' är du på skolan klockan 12? ''


sen ringde jag henne och fråga vf hon undra så hon bara :

''nej asså jag måste komma till din skola och snacka med dig då för jag och sofia bråkat ''

hahah som jag flabba sen berätta jag sanningen ahhahahah!

sen min mamma glömde jag att jag smsat så när jag ringde henne hon bara

'' har du lunch snart? för du måste stanna på skolan ''

jag bara eeeh varför de jag tänkte åka hem för har lång rast? ''

mamma bara '' joo stanna nu på skolan för min skull gör de nu bara

jag '' varför pallar inte?''

mamma '' jo gör nu så för min skull isabelle snälla gör de

jag hahahahhahahahahahhahahaha så berätta jag skämtet
så visade de sig att hon ringt till skolan och sagt till att dom skulle komma och sånt!
HAHAHAHAHAH som jag skrattadehahaha men kände mig så dum mot mamma men
glömde bort smset helt så glömde säga direkt efter att jag skoja haha :)

men ändå tänk om de vore sant fan vad jag skulle blivit lycklig skulle fan döööööööött skojar inte alla mina vänner vet att Andra avenyn är mitt liv typ :) btw drömde om de inatt hahhahaha jag är cp :) drömde att alla skådespelarna va på tacket i gbg och hade yoga så jag smet upp där och fick va där så följde jag efter jonas bane (kim) haha sen blev vi vänner och tog massa kort hahahhahaha rätt nice dröm eller hur? ;) mee like! looove aa !


jonas bane (kim)

(v)

LALALLALALALALALA! sitter och sjunger nu, blev ingen träning idag för passet var inställt :/ buhu! men vad ska man då göra en tråkig torsdag? vill göra något skoj juuuu :) jaaao, några tips?  / issa


(v)

Hi darls! satt precis och tänkte vad fan ska jag göra ikväll då? men så kom jag på att jag ska ju träna hur kunde jag glömma de hihii ! roligt pass och allt :) just nu väntar jag på att mammi ska komma hem med maaad moooms! sen behövs det pluggas också till hk prov usch! hade musik prov idag har lite halft fottominne men alltid när jag kommer in på proven glömmer jag allt jätte bra ? neeepp! men ska läsa bloggar nu kiss.


saknar sommar och sol ! längtar tills thailand med min hannis ska softa satan in thaaa sun!
och äta massa thaimat och de gillar vi :)

(v)

hi, blir ett litet snabbe inlägg här då jag måste plugga satan till musik provet imorgon me like naat! men ifl idag blev det skola - hem med hanna - träna och nu käka :) bokade även bio biljetter till att se twilight på måndag ska nog köpa mig böckerna också :) är förälskad i den filmen och i honom ;) but but nu ska jag hacka grönsaker mooms puss!

Edward Cullen ♥

(v)

åh skulle precis sätta på the hills och se avsnitt 5 och 6 men då fungerar det inte typiskt så nu ska jag ist byta om och bädda ner mig muuusigt! hihihihi nu ser jag på en as rolig film på 1an som heter föräldraskap eh va? engelsk film as skoj hahahahah me nu ska jag stänga datorn puss.


(v)

Edward_Cullen_.jpg image by kaleigh_04Edward_Cullen_.jpg image by kaleigh_04Edward_Cullen_.jpg image by kaleigh_04
Hii, är fortfarande helt kär i honom yesyes!

har precis bakat chocklad mooms :) får se hur dom blir sen dåja! annars så sitter och och pluggar på ett musik prov som är på torsdag yeeeeey så roligt alltså hihi (a) ska ringa denise nu och se om hon vill ses ett tag vi hörs sen <3

(v)

Hi cuties :) tog en paus från pluggandet precis yey! efter skolan idag stack jag ut och la blommor och tände ett ljus på antons grav snackade lite med honom också behövde säga lite saker och skönt va de :) miss u! efter de stack jag hem och byta om snabbt och sen stack jag och träna gick sisådär idag va helt seg :/  sånt som händer men iallafall efter de stack jag hem och laga mat efterlängtat de va ist hahaha. imorgon blir de plugga hela dagen har prov på torsdag så måste fixa de meed.. nej nu ska jag faktiskt kolla på csi puss på er!


(v)

hi :) sett filmen twilight nu och ja jag vill bara se den om och om igen alltså! så jävla bra herregud SE DEN!!!!!! är förälskad i han som spelar edward moooms! och han är bara 6 år äldre de ni kankse borde satsa på honom hihi ;) kiddiiiing (not) han är ifl as sexig hihi mee want him! nu ska jag sova bye bye darls!


(v)

Hi hi lovers :) vaknade allt försent idag missade min buss men som tur va körde mammi mig ner till friskis tränade sen tog jag bussen hem och käka frullebulle och efter de hoppa jag in i duschen :) idagens ska jag plugga igen hur tråkigt låter nu inte de? men iallafall klockan 18 ska jag vara i stan och gå på bio med hanna,sofia och frida ska se twilight sofia har redan sett den och hon säger att det är den bästa filmen hon någonsin sett så jag förväntar mig en super bra film ♥ men nu ska jag lyssna på musik och läsa bloggar sen ta en power naaaap puss!


(v)

Hi babes! kom hem för ett tag sen va på fest hos kevin mycket trevligt och skoj hihi :) och nu sitter jag i soffan och lyssnar på no stress och har ont i magen för jag käka precis 3 mackor och 2 ägg great ju haha kankse inte tål de hm men jaja! imorgon ska jag upp klockan 9 för ska ta bussen 20 över träning klockan 10.00 me looove it alltså :) nu ska jag tvätta av mitt make up och sen krypa ner under täcket och somna puss!  ( obs att jag har brist på bilder hihi )


(v)

             
hej sötisar! sitter och kränger popdelight momms ! nej fy är helt mätt och ska snart käka planka jani min nyttiga period går inte så bra haha. har panik eftersom avsnitt 5 av säsong 4  av the hills inte går att se någonstans?! buhu vill ju se de! men men imorse åkte jag mamma och hanna ut till ikea först och käka frulle där för endast 10 kr och god va den.. sen åkte vi till väla och så hämta jag min skor as snygga! sen köpte jag en cardigan från gina och en helt vit guldfisk som ska heta baileys så nu har jag en martini och en baileys hihi så söta! nu ska jag käka puss!

(v)


love love love love love

just nu sitter vi och kollar på ryktet går som är på 5an har sett den innan himla bra måste jag säga hihi hanna har somnat i soffan bredvid mig haha så söt :) sen så idag har vi delat hjärta hahaa ni vet sånt man köper och har varsin halva? gulligt va? nu är vi bästisar på riktigt ;) nu ska jag tvätta av mitt smink och fixa på rummet sen väcka sömntutan och så ser jag klart på filmen medans hon ligger och snarkar hihi ! puss :)

(v)

dessa skorna ska jag köpa imorgon me looove :)
DS_238242_A.tifDS_238242_A.tifDS_238242_A.tif

(v)


hellu snyggingar! sitter och kollar idol med hanna nu hon ska sova här ikvällans hihi ! alice är bäst, älskar hennes röst :) men ifl vi va och bowla  med hannas familj och min mamma första serien vann jag sen vann hanna andra och hela saken hihi :) huvudsaken är ju att jag vann en gång hihi! fick jätte många strikar wiwiwi brukar fan aldrig få de mohaha! efter bowlingen köpte vi lide mcd moooms! blev varsin glass nu måste jag avsluta för nu ska kevin sjunga aww!

(v)

Hellluuu sötisar! blir ett snabbe inlägg nu innan jag ska ta bussen som nog ingen i hbg missat så snöar det nämnligen yey! blev helt chockad lixom igår va de blåst och regn och nu fint och snö? hm! ja vädret i kära hbg är knasigt!  13.20 ska jag ta bussen ner till stan och möta hanna så tar vi bussen till väla i like! 27 dagar till thailand idag looove it pusspuss


(v)

Lussebulls today!





har precis bakat lussebullar med mammi och hon tog precis ut dom ur ugnen hihi! mooms! ska käka minst 10 st nu hihi. meeen ifl ikväll blir de muuus med film om jag kan hitta någon poss!

(v)


hellu darls! sitter och letar bikinis och skor på internet, vill köpa en ny tills thailand jue! idag ska jag ner och träna vid 18 sen efter de hem och hitta på något vet icke vad ännu! är som sagt ledig imorgon yeey  me like it ! nu ska jag kolla vidare på hogan knows best hahaha så jäkla roligt :) puss

(v)


varför suger jag på photoshop? hahaha! vill veta hur man får sån ''dock'' hud på bilde någon?

sitter och om litta bilder för att lära mig skoj va?! hihi, funderar också på vad jag ska göra nu på fredag hela den dagen för är ledig då och vill inte sova bort hela dagen funderar på att göra mig sötis och gå ut och fotta med min kamera har inte hunnit göra de än och nu när jag har en hel dag på mig vill jag lära känna den mer mohaha! någon som har tips vad man kan göra?  nu ska jag se the hills galet bra! puss!

(v)


outfit!
grå tröja
jeans

tror dessa kommer bli mina favvis jeans i och med att dom är de mest tighta älskar sånna jeans! hihi pusshaj!

(v)

helloo, sitter just nu och käkar lingongrova mackor muums! soft dag i skolan idag dvs knappt någon skolan bara umgåts med klasskompisarna göttt! efter skolan tog jag och några andra bussen hahahah sånna skolbarn som åkte som satt och gjorde fula miner till mig och carl hahahaha sjukt skoj! men men ska iväg och träna vid 17 och efter de göra litta saker :) lägger ut en outfit sen puss!


mega snygg hihi

(v)

Gutenmorgen! hahha heter de ens så? sitter och lyssnar på min på huvudet låt haha tack hanna!! har precis gjort klar en läxa nu på morgon kvisten ska börja plattahåret osv nu sen skolan :)

The list of the day!

(v) skolan
(v) träna
(v) plugga
(v) nerda vid datorn
(v) muuusa ner mig i mitt täcke och glo tv


(v)

(v) to do list (v)


(v) städa
(v) mega dusch
(v) plugga + läsa i eng bok

ska ta en mega & snabb dusch samtidigt nu för annars missar jag DH följer inte de eller så men vill ändå se hihi puss!




(v)


''nya'' jeans idag igen hihi :) sydde in dom rejält är kär i rediga stuprör! mumms!
just nu sitter jag och käkar kyckling med potatisröra MJAM! sen en lussebulle till efterrätt sen tv ciao!

(v)

Hola! precis gjort v mig ska åka till polishuset nu och förnya mitt pass då måste man va sötis juh! soft dag i skolan bara halva klassen där tråkigt ändå hihi. imorgon ska jag på öppethus på nic med skolan slipper simning och de är jag himla glad för ! påtal om något helt annat så har jag börjar planera för vad jag ska göra direkt när jag kommer hem från thailand jo jag ska nämnligen spara cirkus 400 kr nu som jag har kvar sen 500 som jag får den 20de sen när jag kommer hem från thailand har jag fått 1000 kr medan jag va i thailand och sen vänta till den 20de kommer (om jag orkar vänta) och sen åka till malmö och shoppa loss!! hell yeeah! alltså har jag med mig cirkus  2900 kr får jag med mig då yeyeyey längtar haha nej nu ska jag kila puss!


(v)




haha gjortde dessa precis tänker på julen myys!

sitter och gör ingeting väntar på maad blir lax idag så jefla gott mjaam!

(v)

shoppingen för någon dag sen dvs fredags


leopard puffiga tröjan från H&M 198 kronor

vit tränings te typ 70 kronor
& svart scharf (stavas?) 49,50 som ni ser!
båda från H&M

min nya ögonskugga till fest :) as ball!
39,50 kronor på H&M

my new bestfriend eftersom jag inte får sola med mina tabletter hihi busig jag är :) 38 kr eller nått på maxi

(v)

Hi lovers :) kom precis hem från träningen göttans de va jaaadå! ska ringa mormor nu och se om jag kan komma dit och fixa ett par jeans men de gick inte sa hon precis hihi. ska strax hoppa in i duschen och efter de smörja in mig osv sen softa vid datorn puss..


(v)

Hi darls :) har precis bytat om till tränings kläder träning klockan 18 yey! känns som jag inte tränat på typ as länge men de va senast i torsdags hihi. imorse gick jag och några från min klass till filborna på öppethus skoj faktiskt hahaha! tyckte bättre om skolan än vad jag trott faktiskt :) men ska icke gå där men dom hade as fina media salar och sånt shit asså vill man gå media ska man fan gå där och sen idrottsprogrammet verkade as bra också de va de jag kolla på :) yeye nu ska jag käka mammis goda lasange :) puss bebe!


(v)

godmorgon! vaknade precis och har kite brådis nu puss <3

(v)

äntligen klar med mina jeans tack mormor dom blev as bra måste jag säga hihi :)

före !

efter!


snyggt snyggt i like them ! men ifl måste köpa en ny knapp för den har gått av buhu puss!

(v)

tjena mitt bena! sitter och väntar på att min mormor ska bli klar, mammi håller på att färga hennes hår lixom :) när det är klart ska vi hem till henne så ska hon hjälpa mig att sy in mina replay jeans som jag nästan aldrig använt för dom varit för stora ibenen så har bett mormor hjälpa mig med det hoppas de blir bra lägger in före/efter bilder sen haha.

sitter just nu och ser på mitt stora feta grekiska bröllop haha den är redigt skön den filmen but but ikvällans blir de AA för hela slanten som sagt och sen ska jag be min syrra kolla igenom min spanska uppsats och se om den blir bra :) sen imorgon ska jag på öppethus på filborna puss & haj.

(v)

så nu är den klar minns att jag haft den exakt såhär för typ ett år sen haha mobbbat men orkar inte ha de så rörigt :) svart och vitt me like!




hittade 300 spänn i min gamla väska som låg i lådan idag hihi fan vad gött de kändes ! ska spara dom till något vettigt :) imorgon ska jag till polishuset och fixa nytt pass eftersom jag vägrar att visa upp de jag har just nu när jag åker nu i december haha fan vad pinsamt lixom! ser ut som hell! så får va redigt snögg imon dådå ! behöver också lite fotton så jag kan fixa bankkort eller vad det heter så de kan fylla ut min plånka ! fett nice! puss :)






(v)

eftersom jag inte har någon aning hur jag vill ha min blogg så ska jag göra om den lite snabbt och enkelt tills jag hittar någon som kan hjälpa mig puss och haj :)

(v)

Hellu my friends! vakna för en stund sen ska hem och fixa snart plugg osv sen AA ikäll me like ! skola imorgon YES! längtat efter min klass hihi. men men igår blev det inte riktigt som planerat tyvärr vi va dumma dumma! men sånt som händer en gång sen aldrig igen kan jag lova :) whatever jag lever ju de är huvudsaken, idag är det ifl 32 dagar tills jag och hanna åker till thailand längtar tänk så skönt att ligga och steka i solen muums fast hanna och hennes föräldrar kommer mobba mig eftersomjag inte blir negåår som vissa andra blir hhahahaha . dom blir kol svarta skoja inte och jag blir typ nada? de är inte rättvist hahaha puss och hej!


(v)

Hellu, sitter hos hanna nu myyspys ska bli skoj ikvällans ska sova här lixom :) va på väla innan idag och shoppa med mammi blev en puffig leopard tröja , scarfs, ögonskugga, big mama säkerhetsnålar ja de va väl allt :)  bilder kommer väl sen efter väla stack vi till maxi och köpte bodylotion och body butter med cocos doft muuumms! nu ska jag lyssna på musik puss och haj

(v)

Hellu bebes ;) kom precis hem från sjukhuset fick sticka dit direkt när dom öppna dvs klockan 5 =) har haft ont i mitt jäkla öra nu i några dagar så dom kolla de visade sig att jag hade eksem i hörselgångarna pga att jag simmar i skolan så måste ha öron proppar när jag simmar och duschar hädanefter great naat! innan dom öppna gick jag i stan med sarah och carl sen fika vi på cafe alexandra :) min favvo tårta som jag snacka om innan dela jag och carl på så jäkla goood mums! nu ska jag till bästis och sova där blir 1000 filmer och jag måste va vaken annnars skriker hanna på mig '' isabelle förfan ska du sova nu? :(:(:( '' hahaha jag bara nej jag vilar ögonen naat hahaha sen somnar jag =) men idag ska jag va upp tror jag för hon är faktiskt jätte sjuk hihi. så blir thaimat osv puss <3


like that hair hihi give me ! ;)

(v)


tänkte visa vad jag brukar träna i  kan ju vara väldigt intressant!

legging från H&M
under linne (svart) från gina tricot
tee från H&M

(v)

Hii on my darlings! kom hem för ett tag sen och nu har jag suttit och gjort absolut ingeting i 1 timma känns icke bra ska träna klockan 18 så måste skynda mig med allt ska göra lite läxor och sånt :) idag va de skola som vanligt as skoj på slöjden vi hade en tävling som gick ut på att jag skulle sjunga engelska låtar på svenska så skulle dom gissa vilken låt ( jag är fan duktig på att översätta och hålla rytmen hahahha ) många skratt blev det ifl ! älskar min klass ännu en gång! men nu ska jag städa lite här hemma så mamma får en överraskning när hon kommer hem varsegod mammi ;) puss & haj!


(v)

Funkar det nu janet?  hiihihiihihi
KOMMENTERA ATT DE FUNKAR DÅ  / isabelle

(v)

Göttans bananer! kom precis hem från träningen nu känns allt perfekt när jag tränar höjd bräda och allt! sååå nice de känns som de riktigt tar på en mumms, men nästa vecka bytas stegen ut men hoppas de kommer gå bra igen älskar verkligen att träna bara jobbigt att ta sig dit det tar sin tid :) nog om träningen låter som ett tränings freak ;p ska börja plugga efter jag tagit en dusch sen efter de planera osv  poss på er (v)


ser ni sånna mokler jag fått sen jag börja träna hahahahha

dagens outfit

body från gina tricot (som carl mobbade mig för :/ )
jeans från bikbok

puss och hej från en glad bellabus!

(v)

Helluuu, sitter i soffan och myser med pepsi han är så söt love him! ska ner och träna om cirkus en timma kan behövas käka nyss 5 kakor och en cola burk hahaha mår illa käka för mycket känner jag nu :/ men men skolan idag roligt som vanligt simmade idag de va länge sen :) hahaha i duschen så såg man en röd pöl under mig såg ut som mens men va de verkligen inte det va mitt ill röda hår som det fortfarande finns överflödig färg i hahahah!


To do!

(v) träna
(v) läxor
                                (v) planera inför prov m.m
                          (v) packa tills imorgon


(v)

Heart.jpg Heart Buddy image by mr-mardyface
Hellu, idag fyller min mammi år
 grattis grattis love you <3

skolan idag som vanlig as skoj älskar att vara i skolan men när man kommer hem med läxor är det mindre skoj haha. känns som allt gått så snabbt jag vill inte skiljas åt med klassen och så vi är så himla nära varandra ;$ biihuu! men men skulle gjort massa idag men har hunnit med 1 sak hahaha ;$ dåligt men men får göra de snart då! såg AA innan fy börja gråta men som tur va löste de sorliga sig gå in och kolla på svt.se/andraavenyn  de måste fan va världens västa serie loooove it!

gör klart svenskan

städa

boka

komma på en snygg design som passar mig
( det är fan omöjligt ingen design kan bli snygg om man ska få med: glad,sprallig,sötis,speciell och färgglatt i en design kommer typ se ut dom en enda röra åhhh help mee!!! vill ha någon enkel ändå också ja denna är jag trött på ifl )

(v)

blir plattat hår imorgon inte haft de på länge herregud så lågnt de blivit! längre än min hunds ;) hahaha


(v)


suddig bild med tagen med mobilen ;)

skjorta
jeans
väska

puss & kram

(v)


bild sen i lördags trevligt värre :)  (gillar denna bilden men de är en hemlis)

sitter i köket nu kom hem från träningen för ett tag sen så är helt ny duschat mjaau! har inte särskillt mkt för mig lyssnar & sjunger till american boy som jag har i mitt huvud idagens ! alla mobbar mig för dom säger den är 100 år gammal hahaha men men idag ska de käkas bakadpotatas! muuums! puss och haj


amanda och elin som hade festen snyggingar!



*

Haaaj! har nada att göra skola idag skoj skoj! ska käka lite sen dra ner till friskis och träna med hanna ! mööösigt.. sen hem och nerda framför datorn puss och haj !


*

AJ AJ AJ AJ AJ!!!!!! har världens mest fruktansvärda mensvärk som vanligt! kan inte gå åååh kommer ha pms i skolan idag pusshaj!  ( tyck synd om mig hihihi )

*

En outfit!

klänning från gina tricot
skor från skopunkten(?)
väska från second hand
stora ringen från H&M
lilla ringen från gina tricot

frissan gick jag med blött hår i inbakad fläta sen släppte jag ut de blev dock inte som jag velat men whatever :)

*

Helllu, fett skoj hos elin igår där de va fest för hon och amanda vi vi köpte en TS länk till elin med sånt här på $ och till amanda saker på the body shop hihihihi. men ifl när vi kom dit igår va röda mattan utrullad haha så söta dom är sen när vi kom in blev de fördrink och hälsa på alla sen käkade vi och sen satte vi oss nästan direkt vid baren och sen hade vi skit skoj och dansa m.m hela kvällen tack för igår babes ;) nu ska jag plugga puss!


sofia och jag <3

öppenbar !  ;p haha.

babes :)

jag hanna och anna!


kommer fler bilder sen men har inte fått alla än :/ puss och haj!

*


min favorit tårta som kommer från café alexandra i stan.
MJAAAM! testa den säger jag bara as god!

Hellu hjärtisar! vaknade vid nio med ett strålande humör sjöng osv :) och för första gången på länge kände jag mig helt utvilad skönaste känslan kan jag säga! sitter och väntar på bullar i ugnen nu och blev så jävla sugen på denna tårtan ska köpa en bit nu i veckan har jag bestämt längtaah! hahahaha.

färgade håret igår ju tort idag blev as rött men vet inte om jag är nöjd eller inte eftersom jag inte har haft de nedsläppt ännu de är ju de som avgör ;) så ikväll får jag väl ta och se vad ajg tycker men har en bra känsla! ikväll blir de födelsedagsfest för amanda och elin kommer bli fett skoj! alla dom som jag har roligast ska också dit kan de bli bättre? neeej! köpte present till dom igår också men kan inte skriva vad eftersom dom kanske läser detta? jappjapp har ifl en as snygg klänning som jag ska ha sen har jag mina skor som jag kankse inte kan ha pga min stukning men ska nog ha dom ändå hahaha! bild kommer sen nu ska jag ladda min systemkamera och rensa minneskortet för ikväll blir de as mkt bilder wihuhu längtaaar ! PUSS!


*

KLAR!!

ser ni har filat  min egna nagel och gjort fransk manne på den (alla fingrar då haha) jag är faktiskt mega dotti på de som ni ser ;) sen färgat klart mitt hår men man ser inte de färdiga resultatet ännu eftersom jag har inbakat fläta + det är blött ;p men imorgon ikväll får jag se hur de ser ut utsläppt också så inte ens jag själv har sett de :| hiihi.

höhö tagit litta bilder med min cam nyss mohahaha ! vad gör alla?

*


ursäkta suddigheten men tagen med mobilen :p
nu sitter jag med slingningen i hihi de är inte lätt att ha långt tjockt snygg mega snyggt hår måste jag säga!
först fägat utväxten med en brun senu slingat med blonda sen färga med dom röda kommer bli mega snyggt så de så :) allt blir snyggt på mig hihhii ifl när de gäller mitt hår brukar ha en himla tur de de (peppar peppar ta i trä) ;) HAHAHA dör! men ifl nu ska jag käka något  gott och sen trvätta av slingorna puss!

*


på lördag it is ;) fatta så skoj det kommer bli?
perfekt så har jag nog fått en stukning i min lilla fossing buhu! måste vila den så jag kan ha klackar på mig :) nu ska jag sova puss & hej.

*


ser ni sån utväxt? usch hihihi.
ska snabba mig nu och ta bussen bilden är tagen för några minutas sedan :)


dagens outfit
svart tunika
nitskärp
stuprör
väska 
  


*



helluu! hemma nue ska gå en runda med vovven sen blir de ner till stan och fixa slingmedel m.m måste räkna ut hur lång tid allt ska ta också.. sen träningen visade sig vara klockan 17 ist så blir mer stressigt, men sånt gillas.. naat!  yeye, sen imorgon ska jag  handla presenter till elin och amanda och efter de träna skivstång (som väger cirkus 0.5 kg utan vikter carl!) hhihi sen efter de får jag färga slinga och dona med mitt hår tihhi. sen blir de sova sen på lördagen ska jag på dagen fixa om de är något som saknas på håret tror inte jag kommer hinna allt på fredagen lixom så blir upp tidigt tror jag skippar öppet hus :) sen på kvällen blir de elin och amandas fest fett nice de kommer bli kommer ha så skoj brudar wihuu pusshaj!

*

Hello, skolan idag dåja sen efter de köpte jag en korv haha. när jag va hemma så fixade jag mig till träningen och vid 16 tog jag bussen med hanna och sofia :) mega skönt att träna måste jag säga! mjaaam. imorgon blir det en väldans stressig dag :/ hm, ska  gå i skolan tills 15 sen måste jag åka direkt till stan och handla 3 packe slingmedel och ett rött hår medel ska nämnligen fixa till mitt hår perfekt sen träning vid 18 och efter de måste jag duscha snabbt och skriva klart min no. shit kommer detta gå kanske måste börja med detta nu kankse? hm ja gillar inte skolan asså. puss & haj.


back..

*

hellluu, sitter och gör nada prada! ska strax öva på min extremt pinsama redovisning som jag ska redovisa inför en helt annan klass imorgon ( har jag nämt att jag knappt kan redovisa inför min egna klass? ) döööör asså! är nervös känns som de kommer gå åt pipan så håll tummarna ja nu ska jag öva och packa till imorgon puss på er :)


44 days

*


outfit
jeans bikbok
kofta & tröja från ullis
klocka ut & penn

*

Hi, har skaffat mig en såndära facebook fattar faktiskt ingeting! men hade inget att göra kommer nog inte använda den så mkt :) ifl idag har jag bara tränat och käkat världens godaste korv sak ! ska packa tills imorgon bitti sen blir de ett möte med kudden ;) puss & hej.


*


Hellu darls, kom hem från skolan för ett tag sedan började med ett projektarbete idag verkar spännande kom i en super grupp faktiskt :) men men, ska byta om sen blir de ett härligt pass med skivstång/step för min del hoppas någon jag känner kommer dit med inte skoj att träna skälv inte ;p hihi puss.




*


imorse stack jag och träna med elin sjuktligt jobbigt må jag säga :) idag ska jag plugga sen ska jag nog till hanna och se aa med henne ;) så ska skynda mig nu puss.

*


outfit igår på nellys halloween fest :)

va en indian som ni ser ;p fick reda på samma dag att jag skulle dit så tog de enklaste ;)

pannband - gina tricot
tröja - indiska
skärp - H&M
väska - gina tricot
shorts - cubus
skor - trampolin

*



Halloween!

tillbringades med dessa två :) ja bilden talar ju för sig själv som ni ser hahaha! blev ifl skräckfilmen the fog som gick på 3an anledningen till att jag gick med på att se den va för jag sett den innan så visste redan vad som skulle hända men ändå ;p hihi. nu sitter jag här själv och gör nada puss & haj

RSS 2.0