..

RÖSTA!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


..

du ska vara glad att jag inte varit helt ärlig mot dig :)
för du ska bara veta vad de är du missat ..


..

varit en riktigt bra dag idag !! skit fint väder har det varit !! började med att jag tog bussen ner till stan med gizmo, där jag mötte jhollan och izzy så var i ute med dom i nästan 2 timmar sen lämnade vi izzy igen och gick och mötte maria .. satt och snacka massa gojja osv sen mötte vi upp emelie så satt vi i solen och stekte sen stack vi alla hem till var och en :) nu väntar jag på att kajsa ska komma hihihi love my life today !



.

kungligheter!

nu har jag bestämt mig att jag ska skaffa en hund till om nått år och det ska vara en grand danois tycker dom är så jävla fina! vill ha en blå men såg en gul för någon dag sen och den var jävlig fin den med så får se :) om jag börjar tjata nu så går väl päronen med på de om nått år :) har ju gått fint fint med gizmo, så why not? ska samla på mig så mycket information som de går om rasen och försöka träffa någon kennel och höra runt lite :)


f

tja!  kom hem från valpkursen för ett tag sen, gickännu bättre denna gången !! är så stolt över min lilla knodd :) innan idag så följde jag och gizmo med jhollan och izzy på en lååång runda över en timma lång så han var rätt död sen här hemma ... fick några bilder under rundan som ni får ta del av , nu kallar duschen cya :)



trodde aldrig att detta var möjligt haha gizmo brukar inte tycka om tikar och
låta dom komma så nära och nosa men izzy är väldigt lugn så var nog därför han lät henne!
han gick så bra hela rundan drog lite i början för han ville gå före men tillslut gick han normalt
GLÄDJE !!



-

KENT !! :D
fick inte till så bra  bilder men ändå :p






m


kent i malmö idag med jhollan cya later nerds


.

MIN NYA BIKINI !

kommer från nelly.se kostade ca 300 kr


..

hade jätte mysigt igår med melodifestivalen men vafaaan är sverige påväg någonstans? seriöst ..  de borde heta ''rösta på den som ni tror inte kommer komma långt'' hon anna seriöst så dååålig !!!! de som skulle kunna komma långt va fan manboy, keep on walking, unstoppable och darins .. till och med dom som sjöng kom kom va bättre än hon anna .. näää seriöst skäms ! känns som man kollat på allt helt i onödan nu blöööö ..


..

clothes !


topshop

swedala

swedala & min favorit hihih

swedala och någonstans jag ej minns haha

swedala !


.


outfiten idag väääldigt skööön


.

tunikan från topshop och lite leksaker till vovvarna ..


..

MALMÖ!

har precis kommit hem från malmö ... bränt 2000 spänn idag och har ångest like hell ! var först på nova lund och handlade en tavla och så såg jag att dom hade topshop gick in hitta en fin tunika köpte den sen gick vi till en annan affär som såg cool ut hitta ett skärp och eftersom jag har svårt att hitta snygga som passar så var jag bara tvungen att köpa de med ;) hhahahhaha..

efter det åkte vi till ikea i malmö herregud så STOOOOORT!!!! köpte leksaker till gizmo och lite sånt till hundarna för ganska lite pengar typ 150 spänn :) sen stack vi till swedala outlet ....... här gick allt åt helvete hitta en skit fin kofta , ett linne och ett skärp köpte de sen skulle vi gå hem men så TVINGADE min syster och mammi upp mig där uppe bland skorna (är svag för skor) buuhuu hitta ett par skit snygga stövlar så köpte dom.. HELP !!! seriöst jag måste ha problem nu är jag hemma och ska inte åka till någon affär på minst 4 år hahaha.. men behöver ett par leggings för 199 så kankse köper de ändå hihih.

lägger in bilder senare om jag orkar trots min ångest ...

allt som allt !

tavla + 2 pennor : ca 200 kr

tunika topshop : ca 400 kr

skärp vet ej var : ca 200 kr

leksaker + saker till hundar : ca 150 kr

skiiit fin kofta på swedala : ca 650 kr

linne på swedala : ca 150 kr

skärp på swedala : ca 400 kr

skor på swedala : ca 400 kr

SUMMA: 2550 kr :'/




d

vill så gärna köpa allt detta till lilleman men dock inte pengar just nu !
allt kommer från www.lechien.se  (och ikea)

#
155 kr
BÄSTIS FLÄCK Matskål för katt/ hund, set om 2
39 kr (ikea)
Handi-Drink Waterbottle - Blue
perfekt till sommaren 95 kr
Bitty Buddies - Cow
35 kr
Dounut - Blue
45 kr
Candy Fotboll
aktiveringsleksak 35 kr
SÖT BARNSLIG Mjukdjur
5 kr/st (ikea)
Kex - Mixed
gizmos favvo godis 15 kr
Sculls Poop Bags - Black
20 kr


.

RETARD!
men tycker om honom ändå ..


..

tja! fick stanna hemma från skolan idag har haft sån kramp i magen .. tog en ipren och nu känns de lite bättre men mår illa istället , men men har iallafall övat på läxan vi fick igår på valpkursen och både pepsi & gizmo tycker de är sååå kul hahaa dom blir helt till sig :p så får två st upplärda hundar till priset av en kan man säga ;) funderar på att gå en kurs med pepsi han verkar tycka de är jätte kul att arbeta men vilken kurs ska man då gå?

klockan fyra kommer mammi hem så ska vi åka direkt mot malmö för vi ska hinna inom ikea & granit innan vi hämtar steffi & linnea på flygplatsen, tänk så snabbt dom två veckorna har gått haha men är glad för vill se på mina saker som hon köpte till mig mohaha.. nu ska jag läsa lite bloggar osv men hör av mig när vi vatt i malmö och sådant kan även skriva vad vi ska köpa på ikea för kan inte skriva de nu because det är en hemlis som jag & daddi vill ge mammi mihihih .. shiiit långt inlägg nu cya

herregud måste färga håret snarast!!


.

precis varit på valpkurs med gizmo och vet ni vad?! det gick såååå mycket bättre än sist han skällde inte alls lika mycket och han vågade sig fram mot andra hundar när de var valpsläpp .. är så nöjd :p efter det så stack jag till väla och köpte en ny tavla till mitt nya rum den är as coool och de är en ed hardy?! kunde man inte tro att de gör tavlor men den är dööö snygg.. nu ska jag mysa med min älskling cya !


ca 500 kr !


..

OK jag erkänner min hund är riktigt retard hahahaha
först kräkte han PÅ mattan sen nu fick han en godis som tröst
men neeej den äter han inte utan han leker med den och kastar runder den i hela huset hahahah!
måste bli en video till känner att jag är besatt av hans knasigheter seriöst hahahah...


mj

gizmos nya bädd 400 kr och är hur mysig & snygg som helst !



gooodis och leksak till gizze pizze

köpte en ny ''lambi'' tänkte han kunde trycka upp en ren i mitt huvud ist för en äcklig !
59 kr!


.

♥ SHOPPING!

precis kommit hem från väla och lite så :)
blev en massa shopping och har fotat i princip allt :p såå duktig jag känner mig ..


2 par jeans leggings 199 kr/st  gina tricot

läppglans 25 kr/st färgen är dock inte rättvis på bilden är lite peach/mango H&M

ljus blått/grått nagellack ej rättvisfärg här heller :/ ca 50 kr H&M

en ny sminkväska 25 kr på rea!! H&M

kavaj från H&M 399 kr jätte skönt material ..

smyckeshängare 69 kr tror jag på bolagret !


..

♥ TIPS!

body shop!


papaya body butter den luktar fuckat gott
och de vill jag lukta nu till sommaren ! 165 kr tror jag den kostar ..

papaya lip butter luktar också fuckat gott
och varför inte ha de på läpparna då? ;) 95 kr tror jag


.



gizmos äckliga lek!!!

leken går ut på att gizmo tar ''lambi'' i munnen och börjar leka och bita på DEN just där pip saken är och han slutar inte på minst 30 minuter alltså!! han går runt såhär i soffan och piper och piper och vägrar sluta sen ska han dessutom få en att leka med DEN och honom och pregar upp DEN enormt äckliga saken i huvudet på en och sånt ... äckligaste hunden ever hahahahah.


the thing called IT .....


.


ígår hade jag en liten spa kväll kan man säga :)
började med en LÅNG dusch och inpackning, rakning osv sen efter duschen smörjde jag in mig i min cocosbodylotion och klippte naglarna och målade dom svarta .. känner mig som en helt ny människa idag , haha eller inte ;p dock en sak jag fått för mig som låter hel knas är att om man smörjer in sig JÄÄTTE mycket varje dag ända tills sommaren och på sommaren så blir man enklare brun?! ska iallafall göra de nu ska göra allt för att slippa va albino i sommar :)


,

Tja! idag var det första kursdagen på iv (hatar att säga de för de finns så mycket fördommar) men ska säga att det är helt normala personer där :) slutade 12 så gick hem och laga mat osv sen runt 3 tiden stack vi till vetrinären och klippte klorna på hundarna 70 kr perr klippning väl värda pengar, för kommer nog aldrig våga göra det själv :p efteråt körde vi till bruces skog och gick där i cirka 45 min ..  skulle ha släppt dom i inhängnaden och kastat boll men hålen var för stora för gizmo trodde vi så våga inte chansa just idag. istället blev det en fin runda och massor av nya lukter det gillar dom !!


.

♥ TIPS & saker från thailand

min syster kommer snart hem från thailand då hon handlat lite sköna & bra prylar till mig!
MEEE LOOOVE TEXFREEE !!

detta läppsylet är äckligt bra!!
finns inget bättre om de finns så är de fan sjukt ..


pilotbågar från raybaan :D



.

Hola!  idag känner jag att jag gjort en massa vettiga saker ;p först va jag med kajsa ett tag sen efter det så gick jag till skolan och fixade påskrifter innan jag mötte jhollan och izzy ! var väl ute ca 1 timma med dom sen lämnade vi izzy och stack hem till jhollan .. har precis bytat om och väntar på min mat ska bli klar och sen kör mamma mig för ska jobba ikväll , får se hur de går .. puss :)

( izzy = en hund som jhollan går ut med var dag ;P )


får komma igång med träninen snart asså ;)


f


alltid lika sömnig på kvällarna sooo cute ;)


.

hej, var på min första valpkurs med gizmo idag .. gick inte så bra han skällde som aldrig förr men det ska tränas och tränas så de försvinner , hon som har kursen sa att han skäller så mycket på andra hundar för han är rädd så de känns väl bra att de inte är något aggresivt ;p efter vi varit där körde vi och handla mc donalds hiihi, går nog bra med mina nyttigheter men har inte käkat godis idag så är väldigt stolt :) ska snart ut med gizmo sen gå och lägga mig sen imorgon ska jag ut och gå med jhollan och issy igen skööönt hoppas de är fint väder :) cya


gizmo har börjat tappa tänder som jag säkert sagt innan
och de betyder att han får en JÄVLA äcklig andedräkt
usch luktar riktigt illa han är ingen hund man vill pussas med ;)


.

imorse kom jhollan till mig så gick vi ut med hundarna och köpte frukost , mums!! Runt 12 tiden tog vi bussen till stattena för hon skulle ut med Izzy så gick vi i ca 1 & ½ timme med henne snacka om sköönt men lite kallt .. nu är jag hemma och har precis varit ute med mina hundar igen och ska strax gå till mormor och käka lite mat :) imorgon är de första valpkursen ska bli så kul :D cya ..




p-.


lite bilder sen jag & daddi var ute med hundarna för någon dag sen :)♥
herreguud vill redan ha en till hund , älskar det trots att de är jobbigt i början..




 


..

tjena! idag har jag varit på möte ang min praktik och lite sånt , efter det mötte jag upp jhollan så köpte vi lite mat och stack hem till henne och proppa i oss allt möjligt skit .. kom hem för ca en 30 min sen och har precis varit ute med hunden och ska ta en lååång dusch nu ! :)

♥ ETT TIPS!
299 :- ikea vill ha denna i mitt badrum
ska göra de mer hemtrevligt osv denna veckan,
så jag kan va i mitt rum som ligger i källaren mer ;p


RSS 2.0