(v)

thailand imorgon åker till knutan runt 9 puss!

(v)

Hellooo, sittter och tar en paus från packandet :) hela vardagsrummet är fyllt med saker och mamma är helt hysterisk och jag chiillar ;D hehehe. men men om min lilla dag dåja.

skippade elevensval för en sak sen stack jag till skolan och käkade frukost och efter det va de skola riktigt nice städa skåp och såg filmer haha jag fick ta en stol för att nå upp till mitt skåp ;$ sen efter skolan tog jag bussen ner till stan och mötte älsklings emelie wiiwiwiwiw så skoj de va och vi stack direkt till city wook och käka maaaad så gott de va! haha sen råka jag ''tappa'' min mobil i toan och fick lämna in den så jag får en ny imorgon för endast 500 kronor ;D så imorgon får jag den yey.. sen stack vi hem till emelie och spela nitendo wii haha fatta så skoj men ska laga mat till min syster som är förståndshandikappad eftersom hon inte klarar de själv pusshaj :)

(v)

anna tokke love u <3

(v)


ops! glömde berätta det viktigaste som händer idag alltså!

idag ska min släkt komma till mig för vi ska fira jul och jag får alla mina julklappar endast jag får de då eftersom jag inte är hemma på julafton YEY! fatta jag får de innan alla andra och massa jul mat i like puss!

(v)

Helllu darls ;* sitter i min säng nu helt förkyld och nysig och hostig och snorig kul va? och de är ju 4 dagar kvar till thailand ännu bättre att va sjuk eller vad tycker ni? nej fyfan ska bli frisk! men men ifl hade som sagt lussevaka med min klass i fredags till lördags va jätte skooooj hihi, fast hade ont i magen dagen efter för kunde inte käka? hm jaja, vi såg på film på bio tv och sen  gjorde killarna det som tydligen är varje killes dröm, dom spela cs på min bio tv ;O shiiit! sen kolla vi på filmer och sånt myspys! jag somnade vid halv 8 på morgonen och vakna klockan 13 på dagen snacka om att jag va dööööd! sen satt vi och kollla simpsons eller vad det heter i nårra timmar och jag somna och vakna lite hela tiden. sen när alla gått så gjorde jag v mig och tog bussen med hanna till jhollan där jag gjorde v mig klart sen körde hennes mamma oss till niclas så va vi där blev körd hem runt halv 2 kanske sen somna jag på dirren i sängen nästan efter jag käkat vitlöks bröd? ja nöden har ingen lag hahahhaha. yeye här kommer bilder.


vi handlade pizzaaaaa mooms

när vi käka lide maaad :)

innan filmen sattes igång :D

först ut step up 2 jätte bra tror jag

ludde har talat hahaha !

vissa somnade ju tidigare än andra .... SVIKARE!! HAHA

(v)

Va lucia idag! :)


yes, va lucia på skolan idag och jag va lucia wiwi. fatta så nervös jag va trodde jag skulle dö men det gick jätte bra faktiskt! har bara en film hittils men kommer nog fler som är bättre (denna är tagen med carls mobil vettni )

men men ikväll blir det lussevaka hemma hos mig med mina klasskompisar I LIKE! kommer bli mööösiigt ! pizza maaaad osv blir jag,amanda,anna,jessica,carl,elis och ludde =D tror de va alla? hm jaja ! bilder kommer väl imorgon eller något sånt..

kvällen:
pizza
gooodis + läsk
GH + singstar kanske inte säkert ännu
filmer bla björn gustafsson ett livs verk
wiwiwiwi!

(v)

visade sig att emma inte ville va lucia helt plötsligt så nu blir det jaaaag =) vågar inte egentligen men gör de ändå!! haha kommer dö imorgon men lycka mig till eller hur man säger.. hoppas jag inte ramlar och skämmer ut mig men får väl se hur det gåååår. pusshaj!


(v)


dagens köp jau! grå kofta från gina tricot 99 kronor!

(v)

Hajhaj, skolan idag tills 13.30 skööönt att sluta så tidigt.. efter skolan tog jag bussen till stan med klassen och sen tvingade carl med mig till gec där han och marcel spela cs eller något hahah och jag satt och messa med miranda hahahha skoj va de! =) sen hämta pappi mig och körde mig hem så jag kunde byta om och sen ta bussen till träningen men då kom inte bussen? så mammi körde mig ner ist tack <3 väl där så mötteees jag av hanna,sofia och frida :) sen tog vi bussen hem och så hämta jag thaimat moooms!  I LIKEEE!! och sen så är de 1 vecka tills jag drar till thailand åhh ge miiig! men tråk att missa skolavslutningen faktiskt kommer sakna min klaaasss måste träffa dom på dirren när jag är hemma wiwiwiiw ! :) nu ska jag nerda med super maria puss!

kiss.jpg image by HannahhHeartbreak

(v)


hellu, sitter och gör absolut ingeting rastlös jaaadå! får väl ta och hitta på något snart men vad är frågaaan.. jauuu idag har det varit skola som vanligt sen hade jag kvarsittning och sen hämta mammi mig och jag stack hem och kolla 3 avsnitt av aa så bra älskar det! funderar också vad som händer på lussevakan som är på fredag till lördag orkar inte sån bio som alla går på men men får la se nu ska jag spela super mario puss!

(v)

Dagens:

Humör: GLAD!
Plus : mvg i hemkunskap :D
Minus: hm, att jag inte blev lucia?
Kläder: jeans och sånt
Frisyr: uppsatt i sumo
Låt : forgive me
hur är ditt liv: braa som fan !
vill ha: lördag ;)
Planer: sova
Dagens drog: noblesse mjaam
Dagens måste: få en sak hihi
Händelse: när jessica och michelle sjöng solo HAHAHAHAH börja gråta så kul!
Saknad: anton!
Ser fram emot: lördag och thailand!






(v)


hi, vaknade 12 imorse och började STÄDA MITT RUM!  ja gott folk ni läste rätt hahahah! har varit stökigt som fan i 1 veckan nu har haft kläder över hela rummet men nu är de väl helt ok ;) nicee ! har även gjort bollar och har hängt upp tre st i olika storlekar i mitt fönster som är gråa myysiga ska nog pynta lite mer någon annan dag! men vägrar ha en ful stjärna eller något sånt usch haha!

igår så åkte jag och hanna ner till stan och mötte alexandra och lovisa sen satte vi oss på mcd och käka glass :) sen kom millie lina och cleve ett tag men sen slutade med att bara millie följde med oss till hm en kille där makkan också va så vi satte oss ner och kolla på britney for the record ! niiice :) sen skulle vi på fest men jag och hanna ångra oss igen när vi kom dit så vi tog bussen hem ist puss!

(v)

Hi! sitter och kollar på tv just nu sen ska jag duscha och efter det blir jag hämtad av hannas familj så ska vi på middag :) gotte!! men nu kallar duschen puss<3


(v)

Skridskor med skolan wiiie


jag va glad! wiwiwi

carl gillade hockey hahahahha

mitt rum just nu och för första gången i mitt liv så skämms jag faktistk ;$ hahahahha

(v)


hi! sitter och degar just nu ikväll ska jag hem till hannis och ha muuuus kväll kan behövas efter denna dagen har inte vait den bästa om man säger så men ska lägga in lite rest bilder nu orkar inte skriva särskillt mkt puss!

(v)

hi babes! efter träningen stack jag hem och laga maaad momsigt! sen efter de skulle jag träffa makke men så skulle han passa sin lill syrra :/annars har jag bara allmänt tråkigt just nu ska nog sova ska till doktorn imon och ta bloooodprooov!!! i armeeen är as rädd men men whatever godnatt!


(v)

hejsan snyggingar ;) sitter och snabb käkar nudlar nu mummms! ska iväg och träna snart eller ja klockan 17 börjar de men ska dit tidigare för denise ska prov träna idag så skoj! hihihi, inte hänt så mkt idag bara skolan som gällde och träna sen ikväll ska jag se alla AA avsnitter som jag tyvärr missat hur kan jag? :'/ men men ska käka nu puss <3


(v)

godnatt! men innan dess ett snabbe inlägg.. efter jag pluggat klart stack jag ut och träffa denise och lisa så satt vi på de vanliga stället och drack julmust och käka lussebullar mjam! såå muuusigt, nu ska jag sova skola imorgon puss :)

btw: har redan rånat min julkalender på all chocklad de va gott (A)



(v)

har tråk så här får ni lite bilder!


jag spelade pingis en dag på rasten hahaha

jag och hanna på bowling!

calrs och mitt vänskaps armband (notera att han tog av sitt efter mindre än en veckan!!!)

vi hade krig i klass rummet!! HAHAHA
 '' ooh en lerduva!! ''

ludde som är gravid om ni inte ser hahah!

i'm a king :D

sarah på café alexandra en dag när hon jag och carl fiiika ! moooms!


(v)

vaknade av att jag verkligen inte vill vakna imorse har svårt för morgonen ! men kom ifl upp så körde pappa mig till pingisen så när jag väl är där så säger dom att de är inställt PALLA! kunde sovit i 2 timmar till usch! så jag och viki tog bussen till skolan och la oss i smutten och somna i sofforna sen vaknade vi 20 min innan frukost buffen börja på skolan och sminka oss så gott älskar tisdagar och fredagar vi får alltid frukost dåå mjaam! finns allt mellan himmel och jord där.. men ifl sen va de skolan skoj som vanligt förutom en sak men pallar inte bry mig så jävla fittigt att folk går runt och ljuger jävla pucko men men shit in him. sen tog jag och carl bussen till stan och sen jag bussen hem och gjorde smothie och toast i like ! puss.


bilder för idagens dåja! är så dålig på att ta bilder men börjat ta fler nu :)

soffan jag valde att sova i imorse såå jävla skönt!

smothie och toastar!  I LIKE

(v)

Hi, va ju på bio igår med denise och hanna, vi såg twilight (ja för andra gången) älskar den alltså! sen när vi stod och väntade i kön så kommer sofia och maria från ingenstans och ska också se på den haha tror dom planerade detta alltså hihi nej men skoj så där satt vi i typ en tom salong och såg denna älskade film så jävla bra! här är litta bilder puss!


denise och jag <3

hanna och jag som fick skratt anfall eller något hahahah ;)(L)

(v)

hi sitter i skolan nu slutar snart då ska jag hem och göra v mig och sen åka ner till stan ska på bio med hanna och denise myys  <3 men nu måste jag logga puss!!



TÄVLING!
min absoluta favorit bloggare www.ninamariwany.blogg.se har en rolig tävling på sin blogg just nu där man kan vinna ett par as snygga jeans från CM me like i want them men men gå in och kolla även om ni inte vill tävla för den är helt klart värd att läsa också! pusspuss :)


RSS 2.0