*




fredag oh yes friday im in love och snart är lovet slut tråååk. sitter just nu och gör ingeting! fick ett samtal av hanna innan där hon berätta att jonas bane och filip benko gick precis förbi dom på stan!! jag trodde jag skulle döö skrek rätt ut hihi. är avundsjuk på hög nivå ( hanna är i gbg nu lixom ) så skrek varför tooog du inte ett fotto eller en autograf?!?!?!??!?!?! daaah? AA på söndag me like.

*


LOVE

dags att sova, kort samanfattning av dagen!

bakat chockladbullar mjam!
tränat
nerdat vid datorn
= sjukt skön dag!

peace and love

*

Som ni ser längst upp i vänster hörn har jag en liten annons tog mig jätte lång tid att få dit så är stolt att jag inte förstörde hela min blogg design för att få dit den lilla haha :p men ifl det är en sida man kan bli medlem på och så tjänar man pengar osv bla bla bla man kan få rabatt när man handlar på intenet också ja läs själva på hemsidan! jag är ifl medlem bli de du med ;)

plusikassan.se
klicka på denna annonsen!

*



rosa & vita klockor från ur & penn 20 kronor st ;)


Pluggat - städat - ta det lungt - träna - filmkväll med Denise

såhär ser min dag ut !
mysigt och bra nu ska jag kolla resor osv Ciao

*



Mjaa! sitter och kollar på rosabandet galan roligt faktiskt men man blir lite rörd ! imorgon ska jag köpa mitt ett band för vi kan inte ringa in är spärrat :p min mormor har nämnligen haft det 2 gånger men hon lever än idag den rökaren hihi hon är nog en av dom härligaste människorna jag känner eller hur anna? ;) haha.. puss & kram.

*


Ny kofta älskar den riktigt mysig kostade endast 159 riksdaler på tro det eller ej ULLARED!
mina damer och herrar dö nu inte av förskräck när jag säger detta ullared har riktigt bra saker till billiga priser värst att besöka minst en gång per år i söndags köpte jag 3 koftor & 10 tröjor/tunikor/linnen och de plagget som kosta mest va denna koftan för 159 och billigaste för 20 kronor! billigt och bra..

*


2000W = 79 kronor = skit bra fön & billig som satan!

*


ont i huvuet just nu så skippar träniningen! ska ligga i sängen och dra sen käka frullebulle & efter det så ska jag duscha och göra v mig sen kommer jessica hit så åker vi till väla och hämtar min mega snygga klänning! ska testa ut en frissa idag också ciao

*

Ny design !!

*


♥  A heart from me to you !

har nada att göra ska hoppa in i tha dusch strax sen plugga ciao.


*


dead in the head
varför gör jag alltid så med min ena hand? hmmmm.

Nu kör vi igång med en snabb outfit.


tröja från indiska
cardigan från ullis
jeans från bikbok
pannband? från gina tricot ( köpt endast till den 8de berättar mer sen )


*

Hinlooo! tränat idag så himla skönt, sen satte jag mig i badet med inpackning och sen smörjde jag in mig med päronsplitt bodylotion och nu ska baka negerbollar som jag ska bjuda barnen på min prao plats på imorgon eftersom det är min sista dag! :)

*


denna ska jag och hanna se imorgon myyys <3

*

Hi babes ;) efter min prao idag åkte jag ut på väla skulle kolla efter ett fottoalbum där man kan lägga in texter och pyssel men hittade icke de :/ så stack in och handlade på indiska ist blev köpt en myskofta, en stor tee och en stor lång tröja :) nöööjd. bilder kommer säkert senare men kan inte lova men annars kommer de ju i outfits ;) yeye, ikväll ska jag till skolan på möta ang skolval orkar verkligen inte men men whatever :p nu ska jag käka mjam!

btw beställde hem 100 st gratis bilder igår på http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/100/index.asp?gclid=CMXYvYnUuJYCFQOx1AodHBR5Lw yes kostar endast 29 kr för 100 gratis bilder och de är ju då frakten som kostar så nu är dom påväg hem till mig yey! längtar därför jag ska köpa sånna album såklart!!


*

Outfit!


den ända bilden jag hitta på min snygga outfit sen i fredags hihi. lärde mig arabisk dans eller något på bilden och det gick skit bra ;)

har på mig
randig lång tröja från isabelle kristensen ( nästan mitt namn huhu )
grå cardigan från giná tricot
väska secondhand
nylånstrumpor från maxi eller något hahahah!
va snygg & hade skoj ifl pusspå de!


*






tjullahejsan! här är då två bilder sen alexandras tjejmiddag/fest ! mjam på oss hihi. var riktigt skoj måste jag säga men slutet blev något jobbigt när vi fick gå jätte långt och bussen körde iväg med mig ENSAM på utan hanna han lät inte hanna komma på så fick hoppa av en busshållsplats länge bort och de va skit långt ifrån den andra ska förfan anmäla honom jävla gubbfitta!!!!!!!!!!!!! fick gå helt ensam och de fanns inga hus eller något bara skog på sidorna men sen hitta hanna och dom mig hihi tur de! sen åkte vi hem och sov!

idag: vaknade 8 så gick vi och tog på oss sen käka vi frullebulle sen tog vi bussen ner till stan så tränade vi va sjukt seg kan jag säga ;p sen stack jag hem duschade sen har jag faktiskt bara suttit på rumpan min hela dagen och softat! skönt, sen blir de AA ikväll sen sova direkt upp vid 5 imorgon..  pusspuss

*

Klicka för att stänga fönstret

skit snygga vill fan ha dessa men tror jag kommer få problem med att gå i dom med deras 12 cm klack......... :/

*

Outfit!
mössa från H&M
väst från gina tricot
svart tröja från H&M
jeans från thailand
skor från vagabond
ring från H&M

*

Shoppat lite smått ;$


väska & skor köpa i second hand butik :) letat efter ett par sådana skor nu och så hitta dessa för endast 125 kr och väskan för 25 kr billigt och bra när man inte fått sina pengar än ;) yeye, ikväll blir de fest hos denise fett skoj kommer det bli hihi. så ska hoppa in i duschen nu sen kommer hanna så fixar vi oss sen går vi till denise som bor mittemot mig haha ;p with love issa ;)

*

Hi, fick en kommentar innan av någon som ville veta vad jag köpt till min vän denise och det ska jag berätta... imorgon!!!! och denise jag fatta faktiskt att de va du själv som kommenterat hahahhahaha du är så söt :) yeye, träna innan gick bra men fick litta ont i mina små fossingar så måste köpa nya skor :) men men, nu ska jag se tv och softa kisskiss.

*

Hi, passar på att blogga lite sådär snabbt i pausen :) sitter och kollar på ugly betty inget som jag följer eller såhär men har inget annat för mig.. efter min prao idag så stack jag och tränade med hanna step 1 idagens gick bättre än sist och är såå kul! wiee. imorgon är det ingen träning eller så och då ska jag passa på att gå ut och fotta med kameran mig måste lära mig lite mer kisskiss..



mys, köpte dessa idag 39 kr på willys hahaha..

*

Hi sitter i soffan nu helt ny duschad och ser på tv :) efter min prao idag stack jag ner till stan och lämna en bok sen mötte jag hanna så gick vi på stan litta och handlade present till denise som ska ha födelsedags tjejfest på fredag sen på lördag ska vi hem till alexandra som fyller år idag och ska ha tjejfest mysig helt och fett kul! men men efter vi handlat de till denise köpte jag ett par leggings för hittade inte mina och efter det så stack vi och träna på friskis step/skivstång fatta så roligt det är och vet ni? nu har jag lärt mig dom flesta stegen och blev anfådd och de raann av mig tihih. kändes gött! yeye nu ska jag käka mjaaam!


*

är dom inte löjligt lika videosen dådå`?


och

*


Hi, nu ska jag kolla the hills sen städa mitt rum och sen göra mig i ordning :) har en liten fråga någon som vet var man kan köpa billiga stativ till systemkamera ? för jag behöver ett !!!  jaja, ikväll blir de hem till amanda sen imorgon andra avenyn med denise myspyspösigt :) love it kisskiss.

*

har handlat lite också faktiskt :)


Från H&M

ring från H&M


*

Min outfit igår

klänning från cubus
skärp från H&M

frisyren är inspirerad av lauren conrad från the hills men lockarna höll inte så länge som ni ser på bilden så har dom gått bort mkt :p men ifl plattade hela håret sen lockade jag det som var längst ner :) enkelt!

*

Hi maaah babeees ;) har massa saker att berätta wiwiiwi!! kan börja med att berätta om när jag och hanna va & träna i torsdags så stod en tjej med världens största RÖV framför mig och jag såg fan ingeting så kunde knappt träna sen stod hon och hennes kompis och skratta hela passet palla fick damp :/ sen gjorde hon fel hela tiden också!! haha lixom kom inte och träna om du ska störa hela träningen och inte ta de på allvar :) hihihi

sen igår så fyllde min älsklings tokke år :) anna nämnligen, skulle bowlat med dom men så va de visst igår alex skulle ha sin fest och hade lovat henne före :/ men men så stack hem till alexandra där alla mina tjejkompisar va hade skit skoj trots min huvudvärk :)  tog tåget med hanna hem vid 2 tiden sen somnade vi när vi kommit hem wiee! har as ont i halsen fortfarande fy asså ;p

men ifl idag så ska jag hem till amanda där jag plus några andra ska käka och sånt myyys :) kan behövas eftersom jag inte är helt kry idagens. + har fått en rejäl innebrännare i pannan som inte är skön precis!! ;p ja de är vad som hänt wooow. har säkert hänt massa annat med men orkar inte skriva de nu :)

love.jpg image in icons

*

Hi, sitter i min gosiga säng och väntar på min thaimat som är här om tio minutaaah som dom säger haha! mumma.. sen ska jag packa och sen sova imorgon blir det fan skola wiiee! hatar att va sjuk alltså. påtal om nått annat så ser mitt rum ut som ett världskrig man kan säga att de numera finns ett tredje hiiihhihiih. får väl städa någon dag.. nooot! men har kommit på vad jag behöver ifl till min garderob idag :

1.  ett vitt normalt skärp
2. en puffig tunika i ljus färg eller flera st faktiskt
3. ett par uggs från skopunkten eller ett par vinter skor med klack
4. sy in alla jeansen dom är för stora!!!
5. en mööösig kofta från ginatricot eller något

någon som är sugen på att skänka mig pengar ? skriv då hahaha! kisskiss


*

Hi, ööe ! va hos doktorn innan där även elin satt och va sjuk haha. fick ta blodprov och så skulle dom ta sån tops i halsen två gånger och sen skulle dom ta tops i näsan också? hallå jag har ont i halsen inte näsan pucko! haha, blev jätte sur på hon kärringen som skulle ta alla tester eftersom jag är livrädd för blodprov så bara berätta hon inte steg för steg fast jag bad henne DÖ!!! gjorde ont och sen skulle hon få mig att kräka på henne då hon stoppa ner tops i halsen på mig som jag klöktes asså åh är de värsta jag vet sen när jag trodde de va över skulle hon göra de igen!!! GAAAH tur att jag inte spydde hahaha. sen skulle hon ta tops i näsan men de fick hon inte hihihi. men ifl de va bara ett virus så jag får inte träna på typ en vecka så sa jag att jag skulle göra de ändå men de fick jag inte för han ;s men ska vänta en halv vecka ist ;) nu ska jag se om mtvs hemsida funkar så ska jag se thaaa hillllls kisskiss.

btw såg AA innan omg finns ingen bättre ;)

*

Hi, idag blir de ingen skola för min del bajs då! är sjuk nämnligen.. vi tror att jag fått halsfluss!!! :/ är så tråkigt nu när jag kommit in i träningen och sånt plus jag missar mkt i skolan bajs bajs bajs!!!! men ska till doktor KAJ idag hhihi så ska han kolla vad de är så får jag väl en till pencillin kur som vanligt. hatar att va sjuk jag vill kunna gå i skolan juh!! så 11.40 ska jag va där hoppas han säger att de bara är lite ont i halsen och jag kan träna om en vecka högst! men de kommer han nog inte säga tyvärr :( jag återkommer hihihihi kisskiss


btw, bion igår patrik 1,5 var skit bra gå och se den ni som inte sett den säger jag bara!!! bauta bra faktiskt och rolig haha som vi flabba och inte nog med att filmen var bra så fick jag träffa my och lina inte träffat dom på as länge haha kände fan knappt igen lina för hon färgat sitt hår ahhahaha muhahh nu ska jag kolla på AA och sörja för mig själv :) love u


*


suddigaste bilden någonsin men whatever :p  ska på bio nu med mysan & linsan <3 ska se patrik 1,5 snacka om att jag kommer flabba ;) skriver sen kisskiss

outfit:
vit tee från H&M
jeans från bikbok

*

Hi, morgon träning imorse :) började alltså klockan 10.00 med step & skivstång gick skit bra denna gången måste jag säga börjar väl komma in i de mera :) plus de va inte så mkt folk så jag snodde en plats längst fram och kunde exakt se vad hon ledaren gjorde hihihhi :) svettades fan som aldrig förr men nuom något trevligare än min svett hahaha! ikväll ska jag på bio ska se partik 1,5 verkar skit rolig och bra !! men men ska kolla på the hills nu kisskiss.


jag imorse hahhaha


 

tränings outfit


 

vit stor te med tryck ?
leggings från gina tricot
skor från nike
addidas kofta från turkiet
vattenflaska från stadium

japp ser typ ut så här varje gång :) snyyg va? hihi



 


*


Hi, sitter och är klar med plugget nu ska snart sova upp tidigt imorgon och träna :) och ska icke försova mig nu haha. men har däremot as ont i halsen ;s jag som just blivit frisk och ska börja träna bajs dååe. men ska träna ändå och dricka te som aldrig förr har nämnligen världens godaste och de är såklart vanilj te mummms !! kisskiss

*

HAHAHAHA asså jag trodde de va söndag idag shit :p de är ju inte aa förens imon och nu ser jag på svensson svensson ist hiihhi kisskiss

*

Hi blev sent igår :) stack först till rosengården på någon fest men där befann sig endast fjortisar!!!! och blattar som va ''fulla'' på en cider HAHA! så vi tjejer stack hem till mig och softa sen ringde denise mig och ville ha med oss men dom andra kunde inte så jag och hanna följde med dom till eklund soft soft :) sen vid 3 tiden tog jag och hanna taxi hem sen va jag ute och smög i buskarna i ett tag och somnade väl vid 4 eller halv 5 så ja vi skulle ha tränat imorse klockan 9 men de blev icke så kan jag lova haha. sen idag har jag råå pluggat och nu ska hanna och dom festa och jag kan inte för måste plugga dödöödödö !!! men ifl får mysa med andra avenyn ist kisskiss.


*


ser ni de blir antingen för högt eller lågt buhu :( men bilden blev ifl snygg ;) hihhi

Hi, nu ska jag käka lite sen ska jag möta hanna & co blir festa idag men inte så sent för ska träna imorgon bitti med hannis :) ja vad kan man annars skriva dåe, jo jag märkte idag att jag måste bege mig till elgiganten och hitta ett billigt stativ till min nya kamera köpte ju en nikon D40  ;) yey! så hoppas de finns nått billigt skit för kan inte ta bilder på mig själv annars!!! buhu inte bra alltså jaja ska käka kisskiss.

*

Kvällens outfit


linne från cubus
jeans från turkiet
armband från H&M
klocka från cocoo.se
ringar från H&M osv.


kvällen frisyr!

en tun liten fläta på varje sida som jag satt ihop där bak med ett litet totteband sen har jag plattat de andra håret och satt upp de andra runt :) snyggt!

*

Hi, very happy är jag nu :) gjorde precis klar min tidslinje snacka om att jag fått jobba med den ;p hoppas jag får högt betyg nu så jag kan höja mig för de behöver jag !! men nu har jag ändå skit mkt kvar men en mindre sak får väl försöka tänka positivt ifl :) jappjapp nu ska jag bädda ner mig och glo tv sen sova kisskiss.

not.jpg love. image by aeon_flux

*


min mummsiga varma choklad som jag gjorde igår mumma!

Hi. sitter och pluggar nu som vanligt :) har fått en knast i ögat igen!! åh gör jätte super ont :/ buhu.. men något roligare är väl att jag snart är klar med min tidslinje =D wuwuuw! imorgon är det ifl fredag och de gillar väl alla ? :) ska förmodligen va med hanna och de blir väl att vi sticker på någon fest eller något får se vad som sker men nu hinner jag inte skriva mer kisskiss.

*


Dagens outfit!

vit tee från H&M
chinos från veromoda

*

Hi, kom precis hem från friskis körde step & skivstång idagens gick bra och så men bör ha tyngre stång nästa gång tror jag :) men step är fortfarande lite svårt kom nya saker idag och har svårt för att minnas alla i mitt lilla huvud :/ men de kommer väl snart :) annars har jag inte gjort särskillt mycket idag ska hoppa in i duschen nu sen plugga som vanligt är så trött på de =(  jaja, kisskiss!


pepsi <3

RSS 2.0