.

TJA! varit på swedala outlet idag med jhollan och mammi :) handlade massor där plus lite på centersyd !! tror de blev 3500 allt som allt så nu är jag pank.. men hittade mycket fint iallafall hihi, ikväll vet´jag inte helt vad som händer så får vänta och se puss puss :)

.

Godmorgon! har enorm träningsvärk idag , men antar att de är bra på ett vis .. igår hade jag jätte trevligt började med att jag träna och efter det stack jag hem och duscha osv sen stack jag till jhollan och vänta på att hon skulle bli färdig så vi kunde åka ner till stan och fika med kajsa ! efter vi fikat så hämtade sebastian oss så körde vi och fixade en grej innan vi åkte till påarp och hem till hanna tror vi va 6 st totalt :) där kollade vi film och käka MYCKET godis (min nyttiga dag höll inte sig men en ny idag)  stack väl hem därifrån runt 5 tiden och jag sov nästan hela vägen hem så skööönt ..  cya ♥

                                                                  vill ha sommar ..


,

bytat ut bilden i designen gjord i paint så är väldigt stolt haha
mitt photoshop är borta förlängesen så får nöja mig med detta sålänge!


.

har precis varit ute med hunden och ska strax ta bussen till stan med maria & josefin för vi ska träna .. jag har inte tränat på typ 2 veckor nu , sucks ! efter det ska jag in och köpa fransböjaren sen efter det ta bussen hem igen och duscha mm sen kommer kajsa till mig :D btw idag börjar mitt nyttiga liv ska se hur många timmar de hålls men ändå värt ett försök hehehe ...


.

före

efter

ser dock lite konstigt ut för har ingen mascara på underfransarna men annars mycket snyggt ! tycker bara de är svårt att få en rättvis bild men såhär ser det ungefär ut ;p ska hålla i 8 till 9 veckor ..


.

♥ TIPS!


ska köpa denna fast i guld imorgon på catflash 150 kr
den ska vara jätte bra och inte skada fransarna men ska testa
sen skriver jag resultat osv sen :)


..

WHYYY?!

varför har internet något emot mig?! skulle beställa hem lite kläder och inget fungerar..
tror det är för jag är så jääävla oteknisk seriöst fattar inget med inbetalningar osv!!!

 


:)




tjena hallå! sitter är med mina snygga fransar och har enorm mensvärk vill fördröja min mens i yttligare en månad men får ej för mammi men ska nog göra de ändå smärtan jag känner är otrolig... men iallafall hade jätte kul med anna & jessica på ebbas käkade en hamburgartallrik men fyfan smaka skit så köpte en kaka ist som var helt ok! sen mådde jag ikke bra , ont i magen började !

efter vi varit där så stack jag till catflash och fixade fransarna tog kanske 45 min högst och blev skit bra men ska dit imorgon och köpa en fransböjare för 150 kr som ska vara sketa bra .. efter de stack jag hem tog ut gizmo och sen tog bussen ner till big buddah med josefin och maria där vi käka äcklig mat den var helt bränd haha. efter det så stack vi hem till maria och spela lite monopol som jag losa :( nu är jag hemma och chillar ska snart sova lägger in bilder på fransarna imorgon ist cya !

dagens minus : ingen mat har smakat gott?! :(
dagens plus : mina fransar woohoo


,,

ska snart ut med gizmo och sen ta bussen till stan och möta jessica & anna på ebbas ..
känner mig dock väldigt lökig idag kan vara för jag skippar mascaran pga jag ska fixa fransarna ,
men känner mig allmänt lökig också haha varför har man dessa jäkla lök dagar? hate them!

lökdag = sminket dåligt, känner sig plöffsig i kroppen, håret är för fluffy och man är ovanligt blek ..


därmed får ni denna bilden där jag gömmer allt lök bakom gizze pizze


..

♥ VILL HA!

lite basic kläder och dessa är mega snýgga ;D
ASOS Cotton Tie Front Beach Dress
ca 200 kr
ASOS Cotton Trapeze Beach Dress
ca 200 kr

ca 500 kr


..


hej, kom hem för någon timma sen ! kom till caroline vid halv 6 så käkade vi tjejer där mega gott älskar tacos ..
sen hade vi massa roliga lekar och  sådant skoj :) runt 22 tiden stack jag och mötte jhollan på knutan så satt vi
och prata lite allt möjligt och mitt i allt så kommer de in en kille eller nej en vuxen MAN men baseboll träd och ska typ slå ner en kille med de men som tur va hann vakterna dit innan .. vad händer med vår värld egentligen? hur sjukt är inte de liksom.. sen hans 3 kompisar bara sprang ifrån honom så han fick va själv där med dom som skulle slå honom nog snällt pussyyys ;p

efter ett tag så hämtade sebbe oss och körde mig hem så snäll som han är :) nu har jag käkat lite pizzabullar som mamma gjort gaaah så goda ! sen har jag druckit festis på allt de , ganska lyckad kväll alltså .. NU ska jag sova lägger in före och efter bilder på mina franar imorgon & om jag får lite bilder från ikväll så delar jag med mig av dom cya!


..

tjena!   vaknade för några timmar sen med en enorm huvudvärk men tagit panodil nu så känns lite bättre , ikväll ska jag på tjejmiddag ska bli kul och behövs .. men längtar extra mycket till imorgon ska träffa anna och jessica då från min gammla klass och ta en fika sen ska jag göra ögonfransar :D wihuu .


cuuuitepiie :)


(:

Goodmorgon , första dagen på lovet idag känns väldigt skönt!! har ringt och beställt tid för ögonfransförlängning så ska dit på onsdag wihuu.. just nu sitter jag och käkar managrynsgröt sååå gott trodde de va äckel peckel men nej nej!

idag vet jag inte vad som sker känns som jag planerat något men glömt de , hmm?! men men har ett mål med denna veckan och de är att få igång träningen igen efter jag varit sjuk funderar på ett yoga pass? men får se om inte löpbandet lockar mer ;p nu ska jag zappa framför tvn cya..



!!



kollade som sagt på fame igår efter vi sett melodifestivalen !
förstår inte varför alla säger att den suger den var ju skit bra?!?!?
4/5 får den av mig huhuh.. yeye , nu ska jag göra v mig sen ska jag träffa johanna ett tag
CYA!


:)

♥ ETT TIPS!

riktigt god dippa både jag och gizmo älskar den haha ..
smaken är liknande tortilla dippan men starkare på ett gott sätt !


!





Hej hallå! sitter och väntar på att maten ska bli klar och senare kommer kajsa und alexandra så ska vi sitta och kolla melodifestivalen med min mammi haha. kajsa gillar min mammas negativa kommentarer om alla dom är så elaka.. sen efter de ska vi sätta på filmen Fame har hört att den suger men vill se den ändå :p har köpt massa gott som chips, godis & en flask cola :)




:)

igår kom kajsa till mig ett tag sen så gick vi hem till emelie där maria & alexandra också befann sig :) kollade klart en enormt äcklig skräck film den var sjuk!! the children hette den tror jag usch SE INTE DEN! en sak är säker vill inte ha några barn efter jag sett den haha..

sen ritade maria av mig som en ängel , den blev mega fin så kan inte jag rita om man säger så synd att jag ej tog bild på bilden haha.  stack väl hem runt halv 12 kanske minns inte helt sen har jag chillat hela dagen varit på maxi en runda .. sucks hatar maxi !!


..

godmorgon! har precis gått upp och ska strax hoppa in i duschen så jag kan börja fixa mig för vid ett tiden ska jag och mammi ner till stan och betala in de första på min resa dvs 1200 kr.. sen efter de ska vi kolla upp lite frakt kostnader för mina saker som jag ska sälja ! annars så händer det inte särskillt mycket under dagen ska träffa kajsa idag men ännu osäkra på vad vi vill göra så får se :) puss puss


min nya mobil har mega bra kamera tog denna bilden med den!
woohuu


:)

Now I'm sooo happy! har fått ett jobb som innebär att jag ska dela ut reklam kommer få ca 500 varje månad för de sen kanske jag fått jobbet där jag ska gå ut med en hund hoppas verkligen på de tycker de är skönt att va ute osv :) om jag får dessa jobben och allt går bra så är det likamed en magaluf resa + turkiet woohuu hoppas nu asså ;D men som sagt man vet ALDRIG vad som kommer att hända .. nu ska jag chilledilla vidare cya!




bild från magaluf i sommras !! :D hade otroligt roligt !


f


yeeey ! drar till alanya den 21 juli med maria & co i två veckor ska bli fett nice !
syppe syppe :)


..

hejhej! har suttit och försökt ringa min syo osv men ingen svarar panik måste få svar på lite frågor ju :p men men senare kanske jag ska ner till grand och fika lite med några från min klass sen ska jag nog köpa mig ett röttnagellack på H&M deras sitter som klister hehe ja har väl inte så mkt mer att skriva !! cya :)


nh


tjohej!! har stannat hemma från skolan idag igen pga att jag är sjuk and it sucks! runt två tiden så stack jag till doktorn och kolla mitt knä inget fel på de typ bara något som man skulle växa ifrån .. sen hämta jag ut mina hudtabletter osv ! nu har jag precis sökt två till extra jobb hoppas jag får något riktigt bra behövs verkligen för att jag ska kunna förverkliga mina drömmar hahaha .. vill åka hit och dit men de kostar ju också så får jobba fram pengarna ;) aja ska kolla ghost whisperer nu cya later :)


j

egg mc muffin till frulle , måste säga att de va helt okej gott !! sitter just nu och lökar sönder pga att jag är sjuk .. palla vara sjuk på alla hjärtans dag va?! nej det är fan synd om mig nu haha .. nej nu ska jag ta två panodil cya!

 


..


tjenamoss! igår va jag och fika på café viva med några tjejkompisar, var hur mysigt som helst !!
hörde på alla roliga saker som hänt när sofia och frida var i frankrike och dom verkar ha haft svin roligt :)

idag skulle jag egentligen tränat med alex men så vaknade jag och var skit förkyld så ska ta massa medicin
idag så jag blir frisk tills imorgon , måste träna  inför sommaren ju ;) snart får jag också reda på om
jag kan åka till turkiet med maria och dom hoppas hoppas! sen om jag får jobb så ska jag åka till magaluf
en sväng men vet dock inte vem jag ska åka med hehe :) nej nu ska jag börja med mina tonfisksrullar cya!


!!

hej! fredag idag och det gillas , nästa vecka är de tema vecka i skolan så ganska soft och sen är det LOOOV! :D idag har jag nog varit inne på min mail 100 tals gånger för att se om jag fått något svar från alla jobb jag mailat hehe fått två svar ett från direktreklam men inte helt säker på att ta de får se om jag får något med bättre pengar först men iallafall sen en tjej som svarat ang hundrastning får bara hoppas att tiderna passar mig osv :) vad kan man egentligen söka för jobb ska söka två st till men de blir inte förens jag skrivit ut mitt CV osv ..


g

GIZMO

jag och min bebis haha såhär sover vi varje natt fast ibland ligger han på ryggen också !
han har verkligen en egen personlighet denna herren och snart blir han 6 månader och vi ska börja valpkurs snart ska bli så kul hihi ♥


:)

sitter mätt & belåten framför tvn just nu :) varit hemma idag igen och det suger verkligen , boring ! men har iallafall varit aktiv och sökt lite extra jobb så får hoppas på det bästa för behöver verkligen det .. jaa annars då? ska förmodligen åka till turkiet i sommar i två veckor med maria och co ska bli fett kul !! ja nu har jag inte mer vettigt att skriva cyaa!!


fd

ääääääääääääääääääääääääääääh r3ofwaulsgkobqafpenwfrpgobniodoin

rööööööööööööövhåååååååååååååååål koetbirhujhrnonifpw

är VÄLDIGT  frustrerad just nu heeeeeeelvete alltså !!!


RSS 2.0