30

hellu , idag har jag för det mesta legat i soffan och sovit ! men det är skönt det med igår va de jätte mysigt fick massa fina saker och så tack för allt ! imorgon är det skola och jag orkar inte är för trött alltså :p det är inte jobbigt att gå i skolan utan att gå upp tidigt för efter de är man trött hela dagen !! jag vill ha onsdag för då slutar jag halv 12 mums! nej nu ska jag gå och sova cya !


haha hanna montana and jhollan tollan


29

GN-Happy-Birthday-Cupcake-L.gif glitter cupcake with lone birthday candle image by stella_pearl
idag är de ingen vanlig dag för idag är det bellas födelsedag hurra hurra hurra !!!
ikväll ska de firas med nära och kära ha de gött där ute cya ! 29 augusti :)


28

hellu hellu ! efter skolan igår stack jag direkt till hanna på sjukhuset där hon låg och fick massaa blod .. va där tills 22 tror jag sen stack jag hem och hjälpte mammi lite sen åkte jag och syster ner till mezo och käka mumms ! sen fick jag mina efterlängtade stövlar så snygga är dom ska lägga in bild någon dag :)

 just nu sitter jag och har mega ont i min mage måste verkligen sluta dricka/äta mjölkprodukter .. men iallafall om 2 timmar kommer min släkt hit och firar mig fyller ju år imorgon  yaay ! efter de ska jag hanna johanna och kajsa till hanna där vi ska befinna oss hela kvällen så får se hur de blir sen imorgon blir de fest för att fira lilla mig :) nice ha de gött cya !


26

hellu , börja skolan 13 idag sluta 14 nice va?! iallafall efter skolan gick jag till stan mötta min syster fika lite sen gick vi i stan och efter det körde vi till väla och kolla stövlaaar! min syrra köpte ett par as balla stövlar men inte min stil men hitta massa andra så får se vilka de blir ! nu när jag kom in och kolla min farmville så hade några plantor vissnat buuhuuu !! hahahah men iallafall ska laga mat till mig och jhollan blir bakadpotatis och sånt , älskar att laga mat de är så kul tänk er så lyckligt lottad min framtida man kommer bli ;) 3 rätters middag varje dag hahah nej skoja nu ska jag börja laga mat
PUUSSS PÅ ER JAG ÄR GLAD IDAG !


24

hellu ,  idag var de skola som vanligt :) gjorde typ inget alls där så lönt nej ! när jag va påväg hem hitta jag sofia påvägen så hon följde med mig hem sen träffa vi maria , hanna och kajsa nice ! sen resten av kvällen har jag chillat med kajsa och träffa denise ett litet tag :) har inget specc att skriva men för er som vill veta så fyller jag år om 5 dagar idag den 29de alltså glöm inte det hahahah ska gå nu cya !


I love my bestfriend !

23

hellu, vaknade ganska tidigt idag pga att niclas går upp innan kl 10 efter men festat !? iallafall runt 13 tiden hämta min mamma mig och hanna så stack vi till stan mötte kajsa på city wook och käka mumms ! sen stack jag kajsa och johanna till insparken för alla ettor väl där höll jag på att svimma när vi kolla på några som dansa ?!!! så fick gå ut sen vid 18 kolla vi hif och dom förlora .. men men så kan de va ! nu är jag hemma och väntar på att pappi ska komma med en laddare till min ''nya'' mobil för igår spillde en kille öl över min och den är nu kapput .. buhu så har fått låna hannas dådå :) nej nu ska jag lyssna på musik cya babes !


hanna och jag för 2 år sen typ :) <3

23

helluuu, herregud var ska man börja ? igår hade vi så himla kul haha ..  kan börja med att min mobil är sönder efter att ha badat i öl , kanon ! men har låne mobil så alla som tycker jag bör ha deras nummer smsa mig och säg vilka ni är tack ! nej men herregud wiihuuuuuuuuuuu blev inga bilder dock ingen hade kamera hm , ja så kan de gå när man har partyhumöret på ;) annars ska jag snart hem för senare idag ska jag på hif får de gratis genom skolan eller något jaja cya !


22


I know that you don't like me and I don't care because
 I have a life and I don't need to talk shit about you :)


tja ! sitter och lyssnar på massa musik medans jag bara bör hoppa in i duschen eller kanske kolla mer gossip girl?! har så svåra val i mitt liv haha :p händer massa trevligheter ikväll men de tar vi lite senare :) ska göra något vettigt nu cya !

( ska kolla om mina super jordgubbar är klara på farmville hehe )

22


dessa stövlarna är nog de mest sjukt snygga jag sett! dom har allt jag älskar  nitar, klack, höga & fin färg! perfekta är dom dessutom kostar dom bara 999 kr ?! vill så gärna ha dom mer än alla andra stövlar men dom är för stora i vaden för mig :/ typiskt men annars är som sjukt snygga och balla !

21

glömde berätta en sak , nämnligen att jag var med i city idag !
blir lite förbannad dock för dom tog en bild där jag kollar bort och ser jätte konstig ut vilket jag bad dom inte göra !
sen skrev dom att jag valde nic för jag inte ville gå på procivitas ?!  jag sa exakt såhär; det finns två företags linjer en här och en på procitivas och jag har gått på en liten skola innan och vill inte gå på en liten igen.


fett diss till city alltså :)


21

hellu , sitter här mätt och belåten ! ska strax lägga mig i soffan och börja kolla på gossip girl fick nämnligen hem första säsongen idag , muuums! senare ikväll kommer johanna, kajsa och hanna nog hit får se vad vi gör , inget bestämt ännu men är sjukt sugen på godis hehe :) ja ni får ha de gött cya !

haha jag idag kolla mina snygga strumpor ;)


20

första skoldagen idag dådå , ja vad ska man säga fett dryg!! va där tills 15.00? gjorde massa tråkiga ''lärkänna'' saker osv sen träffa jag massa vänner som gick lite överallt :) kom i lovisa , alexandra och thereses klass så känner några sen va de massa andra vet inte hur de kommer bli med tiden men känns inte som min gamla klass då klickade de direkt,   I love my old class ..

men men , efter skolan gick jag till stan med alexandra där vi mötte kajsa och elin , käkade mc donalds , måste seriöst sluta med det nu .. efter de hämta min mammi mig och kajsa så gick vi ut med pepsi sen cyklade vi till johanna där vi kolla fridrotts vm eller em minns inte , någon bolt gjorde världsrekord igeen och johanna beskrev hennes lycka genom att hoppa upp och ner soffan har detta på video hehehhe :) efter de cyklade jag och träffa sofia maria och hanna lite snabbt :)

när jag kom hem så ser jag att min äldsta fisk Martini håller på att dö :/ är väldigt känslig när det gäller djur specc när de är mina guldfiskar ... men nog om de sorliga nu ska jag sova cya :) ha en super bra dag imorgon !


20!

helluuu, idag är de min första skoldag känns faktiskt nice :) har precis gjort v mig och klätt på mig ska strax käka sen får jag väl gå vet inte riktigt hur lång tid de tar att gå så går lite tidigar än vad jag tror ifall att hehe , efter skolan ska jag och kajsa ner till stan träffa elin som precis kommit hem från usa lyckos ! sen ska jag in och kanske köpa ett par stövlar :) nu ska jag käka cya :)


19

herregud ! om man sitter och väntar ut sina jordgubbar på farmville och ber sin mamma passa dom , bör man söka hjälp? hahaha de är fett tråk spel men har man ännu tråkigare än vad spelet är så börjar man sen kan man ej sluta haha :) kaaanon! ska snart sova när mina jordgubbar är klara och få lite skönhets sömn skola imorgon ! är inte ens nervös trots att de är en helt ny skola och allt ?! brukar bli jätte nervös inför allt .. ja hoppas alla ni andra får en lyckad första skoldag imorgon cya !


19

hellu , idag har jag hunnit med ganska mycket har varit på väla och hittat ett par snygga höst stövlar ska köpa imorgon efter skolan! sen har jag varit inne på ikea och köpt datorstolen jag skrev om innan så nu har jag min spegel och min stol :) just nu sitter jag , johanna , hanna & kajsa väntandes framför tvn för johanna tvunget ska se en estländare vinna i någon diskus?! hahaha orkar inte henne .. nu ska jag va social cya :)

jag idag sudda bort bakgrunden för mitt rum var stökigt hahaha :)
men nu är de super fresh , meee like !



18


pepsi så söt :)

18


min bebis <3<3

18

detta ska köpas !!

SUNE Barpall
dator stol 159 kr ikea perfekt !

helkropps spegel även denna perfekt 400 kr jysk!


18

hellu , blev ingen provjobbing idag för dom behövde ingen som jobba tråk.. men iallafall snart börjar skolan skönt med tråkigt ändå sen fyller jag år om 11 dagar wohuuu !!!  de jag önskat mig är ungefär ; pengar !!! så ska spara allt jag får till hunden :) ja annars så händer det inget specc i mitt lilla liv ska städa här hemma lite sen nerda vid datorn haha cya!


18

hellu tänkte tipsa er om denna super tävling där man kan vinna ett marc jacobs armband mumms ! jag är själv med och tävlar och hoppar jag vinner skulle inte de vara perfekt nu när jag fyller år ?! joooooooo och de är svin nice :) me like alot!
om du också vill vara med och tävla gå in på http://pussydoll.blogg.se/ och tävla ! lycka inte till jag vill ju vinna hahah ;)



17


denna ska jag köpa när jag får mina pengar !!

17

hellu , igår va jag och fika i stan med kajsa & sofia sen gick vi från stan till stattena och träffa smith mm :) efter ett tag stack jag därifrån och mötte johanna så gick vi till niclas och hälsa honom välkommen hem ! efter det stal vi med oss hanna och satt på mina altan i några timmar med dom andra och prata sen sov kajsa hanna och sofia här myys !

när alla hade gått hem idag så la jag mig och somna ett bra tag så skönt ! snart kommer jhollan hit får se vad vi hittar på ! ska gå och lägga mig tidigt ikväll för ska provjobba imorgon .. är väldigt nervös har nämnligen aldrig haft ett jobb haha så önska mig lycka till ska gå nu cya !



16

jag har sovit som en stock inatt skööönt sen har min mamma förbjudit mig att dricka energidrycker för jag inte kan somna då haha nog bra ändå :) annars vet jag inte vad som händer orkar inget specc ska iallafall städa mitt rum ser ut som vet inte vad , me don't like ! och skolan börjar på torsdag hm skulle inte vatt fel med mer lov alltså :)


15

just nu sitter jag på min altan med ostbågar & cola me like it ! snart kommer johanna och hanna hit om dom inte segar ut :) ja har väl inget mer intressant att skriva puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss !

15

hellu , igår va jag på fest hos ott mycket trevligt bland annat helt sjukt som vanligt med vissa där höööhöö :) gick hem därifrån runt 3 tiden sen börja min långa natt kunde inte somna men tillslut klockan åtta på morgonen efter ett avsnitt av det lilla huset på prärien och två avsnitt av walking with dinasours somna jag och vakna halv två , nice ! idag får jag se vad som händer niclas kommer iallafall hem från magaluf .. här är lite bilder cya !

me and emelieee ( hata norrland som har tagit henne från mig )




14

saker jag måste skaffa mig !

hårprodukter !
 icurl eller vad den heter !
ny mobil !
nya vinter skor !

14

sitter och väntar på mat just nu är mega hungrig haha :) om någon timma ska vi till min farmor som fyller år idag , trevligt efter det ska jag träffa emelie och lämna en locktång hennes mamma ska nämnligen gifta sig imorgon !! wohu grattis grattis :) nej nu har jag inte något mer intressant att skriva cya !


11

hellu, blir inte så mycket bloggande eftersom jag inte orkar stå upp och blogga .. iallafall så va jag och mammi på swedbank igår där vi fixade bankkort + idkort till mig så får dom snart :) wihuu , efter det träffa jag sofia kajsa & hanna så hyrde vi en film som hette taken den var riktigt bra se den !! :D annars händer inte alls mycket idag ska ut med pepsi nu sen städa tills mammi kommer hem ! cya later :)


7

hellu , idag är det ännu en varm dag inte för jag bryr mig så mkt om de men ändå hahah .. idag vill jag gå på bio och se den nya harry potter men alla har redan sett den , så vem ska man då gå med? inte själv iallafall ;p jaja , senare idag ska jag nog träffa emelie som är i helsingborg idag yeey får se vad vi hittar på nu har jag absolut inget vettigt att skriva cya!

(btw klippte ju mig igår blev av med hela 7,5 cm)

denna mobilen ska jag skaffa mig i september wihuu!

6

hellu , hann inte blogga mer alls igår blev lite ändrade planer .. efter jag varit med sofia hos frisören så tog vi en fika på mezo men satt inte där sålänge det var jätte äckligt massa nyckelpigor fy !! när vi äntligen stack där ifrån tog vi bussen hem till maria där hennes familj + min familj + sofia & jocke grillade mumms ! när jag kom hem därifrån kolla jag big brother sen somna jag :)

idag  har jag sovit hela dagen trots att de är fint väder .. ska inte göra så mycket annat idag heller vid 18 tiden ska jag klippa mig får se hur de blir , gillar absolut inte att klippa mig ..  nej nu ska jag upp och käka lägger in bilder på mitt hår sen cya !




5

hellu, idag har jag gått upp tidigt woho ! inte alltid det händer om man säger så , ska nämnligen bara göra v mig lite snabbt sen vid 12 ska jag till stan med min syster och efter de vid 13 ska jag till ebbas fik med josefin,jessica & anna från min gamla klass ! sen runt 16 ska jag möta sofia på frisyrmakarna där hon ska klippa sig med mig som stöd hahaha .. nääh nu får jag ta och platta håret cya !



4

hellu , igår va jag som sagt hos kajsa med några tjejkompisar , hade super roligt dansade massa olika danser som hör till låtar som vi älskar , mycket skratt där ja haha .. sen sov jag där , runt 13 idag kom mammi och hämta upp mig så stack vi till väla fick mina glasögon fixade ( råkade trampa sönder dom ) sen käka vi mc donalds mumma !

de senaste timmarna har jag städat mitt rum kliniskt rent så skönt sen har jag städat till rita också så nu är de super fräscht , me like it !  har skaffat mig två nya kuddar så nu har jag 6 st kuddar som ligger och väntar på mig varje kväll så mysigt  ( bild nedan )  !!! så de är vad jag har haft för mig helt enkelt . ska inte göra nått mer idag ska laga mat sen läsa min nya chic tidning ,


3

hellu , idag har strömmen gått hela dagen jätte jobbigt . runt ett tiden kom hanna hit så gjorde vi mat sen har vi kollat tv sett en video från magaluf som sofia gjort , den va verkligen rolig haha ! annars så ska ajg hoppa in i duschen snart sen ikväll ska jag hem till kajsa där vi ska vara lite tjejer , nice ! vi hörs sen alltså cya ..

såhär såg jag ut i lördags glömde lägga in bild innan haha



2

hellu , igår hade vi det lite upp och ner men för de mesta va de jätte roligt sjukt som vanligt dådå :) när jag och johanna vaknat så stack vi hem till mig hämta pengar sen tog vi bussen till mc donalds och käka så gott !! annars har jag bara tagit det lugnt idag träffat jonna ett tag också käkat lite godis .. ja har väl inte hänt så mycket faktiskt , nu ska jag nog sova är mega trött cya !


1

hellu ska snart börja föna mitt hår sen platta de tänkte tipsa om en kräm jag tar i mitt hår innan föning & plattning den heter studio hotstraight den är jätte bra håret blir jätte lent och luktar mumms mumms :) finns att köpa på h&m mm :)
bra för er med långt hår som tycker de tovar sig och inte vill att det ska slita !


1

hellu , nu känner jag mig mycket stressad men har gott om tid :) idag blir de festa iallafall johanna kommer hit snart sen ska vi nog till kajsa och senare inatt ska vi på efterfest hos niclas , nice !! annars har jag inte fått så mkt gjort idag faktiskt har bara legat framför tvn och degat men de är gött de med .. nu måste jag hoppa in i duschen cya !

du sa du lita på mig men misstänker mig först ..
tråkigt för du kunde verkligen lita på mig ,
varför kan inte alla bara vara ärliga riktigt stört är allt detta !!

RSS 2.0