*

Hi mah babes ;) kom hem för ett bra tag sen men har pluggat som världens nerd alltså! höhö.. så nu är jag äntligen klar, men men nu om friskis! fatta så skoj det var började som sagt på step 1 direkt va inte jobbigt faktiskt men svårt att hänga med i vissa steg som jag inte fatta hur dom gick till kan tänka mig hur jag såg ut när jag stod där och hoppa om kring, hahhahaa.. men fett skoj va de ifl och de är väl huvudsaken? jeppjepp:) nu ska jag fixa till mig och sen somna men före de ska jag se klart matchen mellan mff - HIF och vet ni vad? HIF kommer lätt vinna ;) kisskiss.


*

Hi, sry att jag inte blogga igår med bloggen krongla buhu! men ifl igår handlade jag min älskade nikon D40 <3<3 är så jävla nöjd ska ni veta den är peffa för mig alltså, wiwi jag svävar på moln typ :p sitter just nu i mina träningskläder ska ta bussen till stan med hanna och träna första gången idag ser framemot de men känns som jag kommer suga för ska börja på step 1 direkt men men får väl se hur de går kommer skriva de här de kan jag lova hahaha. aja ska käka nu osv. kisskiss..


en bild jag tog för 3 min sen typ :) höhö, blev inte bra alls men ville att ni skulle se en bild med kameran ifl :)

*


när jag va ute med max idag så kollade jag upp på träden och såg att löven äntligen blivit lite gula osv :) jag gillar verkligen hösten och nu är den äntligen här wiwiwi. älskar färgerna och blir så himla glad! kiss...

*

Hi, idag har jag bara slappat och göttat mig :) men nu blir de ändring på de ska nämnligen plugga strax ... sen får jag helt enkelt se va som händer :) kisskiss


bild på mig som är tagen med en Nikon D80 min kärlek växer!!! haha, flipp bild så ni förstår!

*

50 års kalas outfit som jag hade igår :)


vitt linne från gina tricot
chinos från vero moda
skärp från H&M
cardigan från H&M
bambu öronhängen från cocoo.se


måste ju bara meddela er att jag har sjukt många bhar!!! hahah räkna dom igår typ och de va cirkus 25 stycken!!!!

*

Hi, vaknade för en stund sedan och fasen vad jag frusit om fötterna i natt helt cp xD har precis varit innne och ändrar lite på min annons på blocket fan asså behöver ingen en snygg soffa eller? :) har ändrat priset nu till 2000 kronor och nypris va 3800 kronor och har knappt använt den.. blö blööö, men men idag är det söndag vilket innebär slappa slappa kolla andra avenyn och läsa lite gg men icke sa nicke ska plugga till mitt matte prov som jag har imorgon tråk jag vet! nu ska jag lyssna på musik och wiiea för mig själv kisskiss.


*

Hi, igår blev det först hem till Lovisa på tjejmiddag sen åkte jag, jhollan, linnea & natta till ättekulla på någon förfest sen stack dom till stan och jag hem inte alls sugen igår alltså.. tråk tråk! men men idag blir de 50 års kalas med planka ska käka hur mycket som helst som vanligt dådå. :) fick en ny GG bok igår också den 6te boken mee like har redan läst 10 kap typ ;p neeerd! aja ska städa föna håret och fixa till mig nu outfit kommer senare kisskiss.


*


ja fråga mig inte varför vi har en massa gurkburkar utomhus!

Hi darlings! fredag idag och de känns gött! hade prov idag som gick mycket bättre än det som jag hade igår tack & lov! nu sitter jag och har precis käkar nudlar.. ikväll ska jag hem till Lovisa på tjejmiddag sen kanske vidare får se vad som sker. kommer bli sååå skaaaj!  ja annars finns det faktiskt inte så mycket att skriva idagens jo haha har testat biljard idag i skolan eller ja testat och testat vi brukar ju spela de på rasterna men ändå :) gick faktiskt helt ok är inte den som är så haj på spel tyvärr.. hihi nu ska jag hoppa in i duschen & sen hitta en outfit vi hörs kisskiss.

*

Dagens outfit + dagens frisyr ;)

Notera va inte bredd på denna bilden HAHA!

tunia från gina tricot
skärp från gina tricot
leggins från H&M
cardigan från H&M
skor från vagabond
öronhängen som jag fått från syrran ;)


dagens frisyr härdåja :) bilden är sen igår när jag testade ut frissan ;p

kallar denna för diadem flätan :) hahahaha!
man tar håret längst ner på ena sidan och flätar UPPÅT! sen tar man bara över den som ett diadem detta kan endast dom som har långt hår som mig göra om man har kort blir de nog en aning svårt ;p men jag gillar de :)

*

Hi again! satt och tänkte på innan & kom på fan vad skönt det skulle vara att flytta ifrån helsingborg typ när man börjar gymnasiet osv göttans! lite nytt folk osv, men de kommer faktiskt aldrig att ske men om skulle jag nog vilja bo i malmö faktiskt. tänk er alla affärer jag skulle shoppat varje dag wiiwiw. sen är de ju ändå närma till helsingborg plus det gymnasiet jag vill gå på finns i malmö också snacka om perffa men men mammi och pappi har ju sina jobb här hemma bajs! kisskiss..


*

Hi, snacka om att det varit fint väder idagens! mee like it.. skola idag med prov gick väl sisådär ;p  sen så fyller min barndoms vän peter år idag så hade gjort upp en liten plan så lura han att jag glömt vilket jag visste han skulle bli skit sur över så när han ringde så snacka jag på som vanligt sen bara han la på för han blev sur hihhihi. sen skulle jag möta han och dennis så hade jag köpt en ros till honom haha såg nog hans smile ;) och han erkände att han blev sur för han trodde jag glömt (A) MAHAHA! men han förlät mig eftersom jag bara ville retas littah! nog om de, idag ska jag plugga för har ett prov till imorgon ett jävligt stort i NO och jag suger dase på de alltså..  nej men nu ska jag plugga och käka.. kisskiss.

(orkar inte ta bild på min outfit idagens men har på mig min nya tröja från monki & ett par jeans från turkiet)


*


hi, glömde berätta att mammi köpt den nya pepsodent tandkrämen till mig som ska göra så man får vita tänder direkt efter första gången.. så testa den såg tyvärr inte så mkt skillnad men kanske tar några fler gånger på mig? eller är de jag som tycker de är för bra för att vara sant och hittar på att dom inte är så vita ;p hoppas jag kan se de själv efter några dagar iallafall.. annars har jag precis pluggat klart & har as tråkigt funderar på att gå ut med vovven en runda myys! vad gör man när man har riktigt riktigt tråkigt? :/ kisskiss

*

hi, hade idrottsdag på heden idag kunde inte va med så jag va sån ''ledare'' typ ;p efter det tog jag bussen hem och gjorde maad sen har jag kollat på newport harbor eller vad det hette :p skit bra! ikväll blir det en massa plugg för min del har SO prov imorgon och NO prov på fre och matte prov på måndag palliiiish nepps. så får väl sätta igång med pluggandet fast jag inte har lust! kisskiss.


*


hi, skolan idag sen åkte hela klassen och hälsa på anton.. nu sitter jag i min säng och väntar på maaad, mumma! sen får vi se vad som händer ikvällens. känns så konstigt när man väl pluggat klart allt så snabbt ;p men men känner för att gå en liten runda senare och chilla lite. jappjapp nu ska jag käka kiisskiss.

*

Grattis på 15årsdagen Anton Håkansson <3




















idag skulle du fyllt 15 hela år Anton, inte ens det fick du göra! vi sa det i skolan att idag skulle ju du kommit med din moppe så sa jag men man får ju inte körkortet direkt så dom andra bara tror du han skulle brytt sig han åker ändå haha. det är sån du va så jävla härlig och det finns faktiskt ingen annan som dig måste jag säga.. åkte ut till graven idag med klassen och la en grav bukett snacka om att den är hur fin som helst och din gravsten och allt är så perfekt för det är så du va och vad du förtjänar, allt perfekt alltså! har så mycket minnen med dig och jag är glad för de.. vi gick i samma klass i 2 år och gick i samma konfa grupp fast jag hoppa av för det dumma lägret i slutet :/ ångrar det för skulle verkligen velat tavara på varje sekund med diig! när de känns svårt så tänker jag alltid på dig och det känns så himla mycket bättre, du ger mig styrka & vilja <3 you've got a heart full of pride precis som din favorit låt gick kom ihåg när den sjöngs på din begravning fy så fint det var grät och grät för jag mindes alla minnen av dig osv.. saknar dig verkligen och tänker på dig varje dag & ber att du ska ha det bra där du är nu.. hoppas du verkligen ser och förstår hur mycket vi älskar & saknar dig anton.. jag  vet att det inte finns något att göra åt det nu tyvärr, men det ända som är säkert är att vi kommer ses igen det kommer vi du kankse inte känner igen mig då för kommer förhoppningsvis vara skrunklig och gammal  men jag kommer känna igen dig direkt :) den dagen kommer jag att bli så glad men ändå hoppas jag att den dröjer på ett vis.. den frågan jag ställer mest är varför du? varför inte någon gammal gubbe/tant som inte alls mår bra och bara vill få somna in? men det kommer jag aldrig få svar på det är ju faktiskt så att förr eller senare så händer det alla och vissa tas bort från oss allt för tidigt och du var en av dom.. nu sover du gott min vän sen väcker jag dig när jag kommer upp där uppe eller när någon annan kommer så väcker dom dig :) den som väntar på något bra väntar aldrig förlänge så jag väntar tills den dagen vi ses. vissa säger '' det sägs att det regna dagen du föddes & det va för att gud var ledsen att han förlorat en ängel '' men nu är det vi som gråter för gud ångra sig och tog tillbaka dig igen! 15 år idag sötis & 3 månader sen gud tog tillbaka dig imorgon!

I will always love and remember you
Anton Håkansson
♥ 23/9 - 1993
† 24/6 - 2008



ser ni så perfekt det är? <3


*

outfit

tröja från H&M
jeans från bikbok

jappjapp inte så mycket på mig idag inte :)

*

outfit!

brun tunika från zara
skärp från gina tricot
leggings från gina tricot


jappjapp det var de hela idagens då :) jag gillar min tunika som fasen har fått minst 10 komplimanger om den eller mitt hår osv :) alltid kul att få de juh!  http://www.blocket.se/vi/18149307.htm?ca=23_3_s har lagt in lite saker på blocket som jag säljer en soffa & en tv bänk :) ta en liten titt om ni vill tihih. kisskiss

*


hi, kom precis hem från stan var & fixa min väska + mina vantar :) väskan fanns tyvärr inte kvar i sammafärg och jag vill ju fan ha den i brun så fick halva priset tillbaka, yey!  egentligen är inte väskan så värst sönder men knäppet där man höjer och sänker banden är sönder så man kan bara ha den lång men de är så jag vill ha den ändå så det gör ju inte så värst mycket.. sen stack jag in på waynes och köpte mig världens godaste smothie !! nu ser jag på made så kan inte skriva mer kisskiss.

*

Hi, kom precis hem från hanna snacka om att det känns skönt att ha fått se 3 hela avsnitt av AndraAvenyn idag jappjapp en daglig dos borde de vara ;) blev tacos & godis mumma.. imorgon är det måndag vilket aldrig är roligt men heey bara 4 dagar kvar till fredagen då juh ;p på tisdag ska jag & hanna hämta våra träningskort på friskis snacka om att vi ska träna hårt nu innan thailand oyeh! kommer bli såå roligt.. nu ska jag packa osv tills imorgon sen blir de nanna kudde tro det eller ej! kisskiss.


snygg bild sen jag va i turkiet ;) vill tillbaka nästa år men tror det blir roligare när man åker endast med kompisarna faktiskt :)

*


hi, såg nyss på SATC the movie har sett den en gång innan och fy vad bra den är lika bra som första :') nu sitter jag hemma med två godis påsar & festisar och ska be mamma köra mig till hanna så fort som möjligt så ska vi muusa och se AndraAvenyn om vi hinner så ser vi SATC igen ;) vad ska ni göra en söndag som denna? kisskiss

*

Shoppingen i malmö!
Observera att plaggen är finare på fick inte så bra bilder på dom imorse ;/

grå tröja från monki 250 kronor.


BRUN tunika från zara 299 kronor.


randiga vantar från H&M 79 kronor.
 ( dom har glömt att ta av larmet så tröga så får åka till stan på måndag och fixa de )


randig stor tröja från H&M 198 kronor.


brunt skärp med guld nitar från gina tricot 99 kronor.

yes detta va då allt hade inte så mö pengar med mig ju skulle bara handlat en jacka från monki men den va för lång för mig rättarsagt den va nästan ner till mina fossingar! snyggt? ono! hahaha. så blev detta ist!

*

godmorgon, sitter fortfarande as trött i min säng & har pain pain i fötterna haha. fottade mina saker innan så ska lägga ut dom nu :) så vad händer idag? ska till hanna senare för vi ska se på AndraAvenyn det har nämnligen säsongstart idag och gissa om jag är överlycklig? jappjapp!! blir massa goodis & såklart vår favvo dryck festis mummma! kisskiss.


*

Hi, snacka om att jag har ont i mina fossingar nu alltså, gick upp 8 idag och gjorde v mig sen tog jag & denise tåget 10 direkt när vi kom till malmö letade vi lite var vi va fick lite hjälp av daniel genom sms också. jag har inte världens bästa lokalsinne dådå, tihihi. hittade ganska mycket faktiskt och udda saker det gillar jag ! vem vill gå runt med saker som minst 50 andra har på sig? nepp ingen! så är hel nöjd ska nog dit snart igen ifl innan jag drar till thailand.. bilder kommer senare men nu kommer min outfit ist :) kommer förmodligen bilder imorgon.. kisskiss


kavaj kofta från H&M
linne från H&M
chinos från veromoda
skärp från H&M
prada skor från semester

här ser ni min nya hårfärg också :)

*

Goodmorning! sitter i mitt kök och käkar köttbulle mackor just nu och ringer denise förfullt ska nämnligen få liv i människan vilket inte är så lätt!! ska jag ta bussen ner till stan om mindre än 1 & en halv timme.. själv sitter jag och är fullt påklädd osv ska bara plattahåret och göra mig fin med litta makeup :) bild på min outfit får ni senare för hinner förmodligen inte det just nu, får se hur det går i malmö dådå för hittar verkligen inte där kan jag lova får väl gå med karta haha nerdar. nejnej, nu måste jag slita mig från datorn kisskiss.


*

Shopping ♥









vantar från H&M 19,50 kr
kavaj kofta från H&M 249 kr
skärp från H&M 79 kr
väska från Gina Tricot 299 kr
(obs, bilden på väskan är ej rättvis)

I loooove it :)


*


hi, kunde inte hålla mig längre faktiskt så är väl tillbaka(?) nu.. har massor att berätta faktiskt! idag va jag först i skolan sen stack jag hemåt och sen körde jag,mammi & sis ut till väla och handlade lite. hämta min graverade ring sen köpte jag lite stuffs som jag tänkte visa för er senare mihi. sen imorgon ska jag & min väninna denise till malmö och shoppa ska handla en jacka som jag lagt undan som är ur snugg alltså! ;) ska visa er sen när jag är hemma så ikväll blir de nanna kudde tidigt ska ta tåget runt 10 imorgonbitti tror vi. men nu ska jag äta visar bilder senare kisskiss.

btw har färgat håret rött igen, har ju saknat det skit mycket sen sist vad tycks? är dock mycket rödare så bilden är inte rättvis :)

Clean!

tjoo.. rensade min blogg idag orkade inte ha en massa gammla inlägg som va tråkiga kvar så nu börjar jag om igen :) låter väl ändå skoj?  funderar på att ändra designen också men har ingen aning hur jag ska ha den gillar denna men inte 100 på den.. tänkte ta en liten paus från att blogga också känner att jag inte har så värst mycket tid till de och blir inga roliga inlägg men skriver lite då & då när jag känner för de sen kanske jag kommer igång igen ;) hoppas de för jag tycker det är sååå skoj när jag väl vill!! vad händer annars eftersom jag inte ska blogga hihi. ska sälja massa saker och sen köpa min älskade Nikon D40 om allt går som jag vill. sen ska jag satsa lite mer på skolan sista året innan gymnasiet nu ju ;p sen läsa en massa bloggar såklart tihhi. sen åker jag till thailand om cirkus 3 månader och om cirkus 4 månader avslutar jag min kur av rouakutan (stavas?) ska bli skönt..  sen den 5te januari flyttar min syster till USA Florida för hon ska plugga och hon åker samma dag som jag kommer hem från thailand så kommer inte få se henne på as länge extra tråkigt men sant.. men får mitt nya rum snacka om gött!! ska renovera det så att det blir perffa med min walk in closet och stora big mama säng och allt! mumms, som jag längtar och har så mycket att se framemot ha de bäst kram ♥


denna bilden är tagen av min kompis my's kamera & det är en Nikon D40 fast jag inte blev perfekt på denna bilden så älskar jag den hihi :) snygg va? man ser min personlighet helt sjukt puss puss.

RSS 2.0