29


omg boy what have you done ? I'm all yours !


29

hola ! länge sen men inte orkat skriva så skrivet om lite allt möjligt nu ist :) i helgen hade jag det sjukt kul måste jag säga i fredags började de med att jag hanna kajsa och jhollan stack och käka thaimat sen åkte vi hem till hanna och va där och hade massa kul ! runt 1 tog vi bussen till stan där jag och kajsa släppte av hanna och jhollan på hampan medans vi gick en runda :) allt som allt va vi hemma klockan 5 lagom trött man va då ! 

i lördags så började de med bröllop för maria och martin sen när jag käkat och då där så körde min kusin mig till maria som hade tjejmiddag efter hennes födelsedag :) hade super kul det roligaste var nog att några tjejer vi lärade känna nere i magaluf när dom jobba på casablanca (den absolut bästa klubben enligt mig!!) hade kommit till helsingborg för att hälsa på massa folk så vi fick träffa dom och umgås och festa mycket uppskattat :D när dom kommit så skyndade alla sig till stan där vi satte oss på hampan och hade sjukt kul hahah :) sen runt 2 stack jag hem iallafall :)


sen dagen efter rensa jag ogräs mindre kul va hur sjuk som helst plus skulle bara rensa till 2 tiden för sen skulle vi tjejer ner till stan och äta lunch med ''magaluf'' tjejerna på mezo så goott !! :D efter de låg jag hemma och mådde piss , sen igår (måndag) fick jag gå hem från skolan hade feber och va så jävla förkyld sen idag är jag lite bättre men är hemma idag också , tycker de är så tråkigt att vara hemma det finns ju inget att göra ? meeen fiffig som jag är så har jag städat huset dukat fram och förbrett maten tills ikväll vi ska nämnligen ha hit lite släkt för Pepsi fyller hela 8 år idag ! och han är som  en i familjen och såklart ska de också firas tur att han älskar packet + är besatt av att öppna dom han tycker de är sååå kul hahahaha :) naww , neej nu blev inläggen fett långt hehe hejdå !!

här är litta bilder!





23


gillar denna låten grymt mkt specc texten :)


20

hejsan ! igår hade jag det riktigt trevligt först med kajsa och kolla wallander sen stack vi till maria där sofia,frida mm befann sig .. spelade monopol och snacka lite sen stack jag hem och skulle sova men då ringer hanna och säger att jag ska hoppa på 7an och sova hos henne så gjorde de :) idag har jag bara degat framför wallander och lite andra filmer , så nu sitter jag här nyduschad och utvilad efter en  soft helg , detta kan behövas oftare ;) nej nu ska jag upp och dricka ett iskallt glas vatten sen lyssna lite på kent sen sova cya!




19

nu är vi klara efter flera timmer hihii !

före

efter


19

hejsan ! blir ett snabbt inlägg för snart kommer pepsi hem efter sin morgonpromenad och då ska jag och mammi sätta igång med att klippa ner honom .. kommer bli ett jävla tjut för han hatar allt som har med hans päls och göra :) kommer ta före och efter bilder såklart så lägger in senare cya !

14

nu är det dags ..


13

hallå hallå ! igår på min systers släktkalas åt jag tills jag sprack seriöst mådde jätte illa efter hahaha. efter det stack jag till kajsa och kolla film med hon och hanna blev två wallander filmer mycket spännande , sen sov vi där idag så gick jag upp tidigt för mammi hämta mig så vi kunde åka ut till sofiero hundutställning gick och kolla när veronika ställde ut ludde och hon vann jätte kul !! :D sen när de va klart handlade vi lite presenter till pepsi för han fyller ju år snart hehe nu ska jag gå och fota lite kläder ska sätta in de på tradera så lägger länk här så ifall någon är intresserad hehehe puss :)

en bild på veronika och ludde som jag tagit :D



12

hejsan är uppe ovanligt tidigt på en lördag jag vet ! men ska strax åka till sofieros hundutsällning med syrran nice :) kolla på pomeranians sen ska vi till väla och köpa min klocka som är så snygg !  efter de ska vi hem och ha släkt kalas med skit stor buffé för min syster fyller 20 nu den 15de ! :D ska även till sofiero imorgon med mammi och kolla chihuahua långhårig respektive korthårig och sen pepsis ras tibetansk terrier !  puss puss





11

här är en bild på mitt fina armband som jag köpte igår !
meee like it !


11

hellu ! är väldigt besviken just nu fick reda på att mina älskade boots på monki va slut i min storlek men jag ger inte upp jakten ska ha ett par så är det bara .. nej finns väl inte särskillt mycket att skriva förutom att jag just nu vill göra en fotförstoring puss


10

här är dom sjuka klippen jag prata om lovisa hehehe jag dör !


hahahhahahaha sjuk humor!



efter 1 min och 10 sek kommer det roligaste HAHAHAHAHHAHA


10

på lördag klockan 10 ska jag till sofiero hundutställning med syrran sen på söndagen ska jag dit med mammi klockan 9 nice nice hoppas jag får se mer om alla raser woohuuu!


dagens notering!

fick hiss bricka i skolan idag pga att jag har problem med knäna wohuuu !


10

halloj ! har precis fått i mig en halv kebbe tallrik , om jag säger såhär så va jag verkligen inte sugen på de känner jag nu i efterhand .. men sånt är livet , var på väla med mammi innan blev ett bra knäskydd nagellack armband och vantar :) kommer kanske bilder på de nu någon dag får se hur de blir ! nu ska jag spela farmville cya!


mobbnings bild till kajjan hehehe hon hatar ägg but weee like it :D
förövrigt luktade dessa äggen fisse usch stackars höna som sket ut dom!


10

hellu hellu ! idag har det varit en soff dag i skolan jag börja klockan 11 och sluta klockan 14 för min lärare var sjuuuk :) meee like .. nu ska jag och mammi ut på väla där jag ska växla pengar och handla ett fint nagellack och ett knäskydd så får se hur de går ! sen efter det ska jag handla en stor feet kebab tallrik muuuuums ! nu ska jag gå cya later alligator !


ville få en fin bild när jag hoppa i luften men går nog inte
med mobilkameran hheheeheh !

normal bild på hur jag ser ut idag men skit i nylånstrumporna hehe
dom är endast på för jag ska ha stövlar så blir det enkelt att ta av dom sen !


9

hej hallå ! slutade halv 12 idag så stack direkt ner till house of pain där johanna skulle gadda sig och de blev sketa snyggt .. sen efter de hämta vi min cykel och cykla hem till henne där vi käka lite och kolla sjuka videos hahahahahah som vi flabba alltsååååå !!!!!!! döööör hahahah fjärren i röven hahahhahahahah ! sen cyklade vi hem till mig så har vi chillat och käkat igen .. hehehe nu ska jag plugga cya !




8

hejsan , har precis suttit och borstat pepsi i 2 timmar !! har ändå inte fått ut alla tovor finns nog bara ett sätt kvar och de är att klippa ner honom tyvärr :/ tror verkligen pepsi hamnat i fel ras hahaha en tibetansk terrier är långhårig som in i och det är inte att hurra för eftersom pepsi har jätte lätttovad päls + är ömhårad ! vem kom på denna kombination??! hehe nej saxen fram för peppan :) det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för pepsi han är min lilla bebis looooooove him han är så speciell <3  längtar tills sommarlovet då jag ska skaffa en hund till !!


 

                                                      pepsi samma dag som vi fick hem honom!


pepsi i min reklamvagn?

såhär ligger pepsi alltid när han sover hahaha

han vill alltid sitta med vid bordet .. menar alltid !

när de är snö ser han ut såhär hahhaah sööte!

lekar med pepsi han blir helt till sig när man ska leka hahahaha skit kul!

efter man badad honom så kommer han upp i ens säng och
darrar och gnyr så man ska lägga sitt täcke över honom !

pepsi und me big love!




8

hellu , har varit en riktigt seg skoldag idag slutade runt 16 !!!!!!!! men en positiv sak idag är ju att AA börjar som jag har längtat ihjäl mig så ska kolla de när jag bloggat klart här :) ja vad händer annars idag ? har inte några läxor eller så som jag behöver jobba med så de är chill ! nej nu måste jag kolla AA pusshaj !


7

gud vad man kan blir trött ibland , ska plugga men orkar inte direkt vill ta en power nap men blir bara mer trött då .. längtar tills på onsdag för då slutar jag tidigt dvs halv 12 så ska jag med jhollan när hon ska gadda sig nice ! ska bli spännande att se vill ju göra en egen direkt när jag blir 18 kanske detta får mig att avstå ?! ;o nej men bra att veta hur allt går till och så ju hehhehe :) påtal om något helt annat så vill jag göra om min  blogg design men vet inte hur vill ha lite svart och vit men ändå bekväm som jag kan ha länge hm måste fundera lite ! nej nu ska jag gå men innan tänkte jag skriva upp alla bloggar jag läser varje dag börjar med den bästa ! ( varning kan bli väldigt många hehe nerd ! )

min favvo bloggar!

ninamariwany.se
alltomthehills.blogg.se
stinalee.se
kenzas.se
ellamarie.blogg.se
fokis.se
gaybloggen.se
kissies.se



äch nu vågar jag inte skriva fler men läser inte de flesta kollar bilder och läser rubriker bara :)





7

hellu , kom precis hem från skolan min sista lektion var inställd YES ! när jag väl kom hem så har daddi redan varit ute med pepsi så får ta de ikväll istället :) jaja, annars har det inte varit någon vidare dag idag får hoppas på att den blir bättre senare hade tänk måla mina naglar lite mer fint men har inte särskillt många färger hemma att välja på så johanna kommer hit sen och tar med sig ett fint ! nu ska jag plugga lite puss puss !


6

herreguud jag smälter :) var nyss inne på monkis hemsida hittade världens snyggaste stövlar !!! såg dom och kunde direkt se en fin liten outfit till dem mohahah ! iallafall de jag tänkte göra va iallafall skriva en lista på saker jag behöver :

ny klocka helst vit & stor min är föör välanvänd!
ett snyggt skärp med krimskrams på (krimskrams=nitar osv)
stövlarna på monki!!!!!!!!
nytt nagellack !

summan : cirkus 1200 ;-

men nu blir de en dejt med kudden i min fina HIF tröja som jag fick i födelsedags present ;)


6

hellu , kom precis hem från johanna stack dit lite snabbt och kolla victoria secrets modevisning me like it! det finns inga snyggare och friskare modeller enligt mig :)  men men just nu sitter jag och läser igenom alla mina olika favvo bloggar som jag läser dagligen , nerd haha ! iallafall gick in på min älskade the hills blogg och hitta en tävling ! älskar denna blogg dels för den handlar om the hills såklart men hon har även massa roliga tävlingar hela tiden har dock aldrig vunnit men ändå bara kul att få vara med hehe .. men tycker ni borde gå in och kolla alla ni som gillar the hills http://alltomthehills.blogg.se/    nu ska jag läsa vidare sen duscha och sova puss !!



5


såhär såg jag ut igår :)

Hejsan , just nu känner jag mig väldigt duktig har nämnligen städat mitt rum och till Rita ! måste verkligen rensa min garderob och sälja lite på tradera och resten slänger jag åt helvete :) men iallafall ska snart gå ut med pepsi en runda sen ska jag hoppa in i duschen osv .. ja de är väl de jag har för mig att jag ska göra hörs senare !

gårdagens notering!

spelet kompis är mycket trevligt och man får många skratt tillsammans wihuuu!


5

hellu , igår va de ganska nice först förfesta vi hos johanna sen tog vi tåget till gantofta där sofia hade fest :) stack hem ganska tidigt ändå runt 23 så sov hanna här och vi somnade gött ! nu har vi precis ätit frukost ska ner och städa till Rita vilket jag glömt igen ... sen städa rummet sen hoppa in i duschen och senare ikväll blir de festa, dans dans och massa meee like ! puss puss ;)


finns de någon som gör så bra musik och dansar som lady gaga ? inte enligt mig :)


3

 i HOLA !  haft en nice skoldag idag lite kvavt så har lökat satan i mina jeans och kofta kanon !!! men iallafall efter skolan stack jag till gamla nic där de är utförsäljning av märket Mon row blev 2 halsdukar en stickad väsk och två tunikor ! hel nöjd alltså , nu sitter jag och dricker en yoggi och ska strax börja plugga men innan dess ska jag kolla lite på mysteriet på greveholm ! DET ÄR NICE :)  ciao bellos/as ;)

dagens notering!

hittade ett helt nytt paker pink elephant i mammas bil !!





inte rättvisa färger på vissa men ändå :) halsduken över köpte jag i grå och svart !


3



jag för några minuter sen :) nu ska jag cykla till skolan hehe puss!


3

för er som gillar när de händer tråkiga saker för mig så har jag en gotte sak för er!!

jag kollade fel på mitt schema trodde jag började 8.30 men visade sig att jag började 11.10 nog kul att jag gått upp jätte tidigt ......

BLÄÄÄÄÄ!


3

hejsan ! vaknade innan klockan ringde innan det är det skönaste som finns i och med att man går upp utan att vara döds trött :) ska göra v mig nu sen cykla till skolan nice nice .. efter skolan ska jag på utförsäljningen av Mon row :) hoppas jag hittar massor av snygga grejer ! efter det ska jag hem och plugga ja de är väl vad som händer idag ha de bra !


2

hellu hellu , kom hem för ett tag sen har varit hos hanna och chillat sen träffa vi kajsa ett tag :) har precis krängs macadamian nötter och ett helt paket jordgubbar meee like ! ska strax ner och städa till rita sen tvinga mig in i duschen sen sov gott hela natten lång :) imorgon efterskolan ska jag på utförsäljning skriver lite mer om de imorgon så hoppas jag hitta något fint , förövrigt fick jag hem min efterlängtade hunky dory kofta idag perfekt ska bli kallt och regnigt imorgon har jag hört :) ja ska kila cya !

dagens notering !
jag cykla till och från hanna idag !!!


2

hellu där ute ! då är jag mätt som en plätt då och ska då snart ut och gå med pepsi sen plugga osv då :) nej nu måste jag då gå för han vill verkligen ut och pissa  då :) cya later detta inlägget är till ebba HAHAHA :)




2


HAHAHHAHAHAH !


2

hellu, sitter just nu och gör allt för att fördröja tiden tills min daddi kommer hem :) är nämnligen sjukligt hungrig och vi ska köpa mc donalds när han kommer hem me like men sen får de vara slut på de goda! kan omöjligt vara bra med mc donalds trots att jag gärna vill tro de ;) ja en annan intressant sak som hänt idag är att jag tagit mig mod till att skaffa den allra nyaste msn !!! wooaah , på tiden kanske ? jadå .. nu tänkte jag bjuda på två sköna videos puss!

'' svart och vit heja juventus .. '' HAHAHAH


HAHAHAHAH DÖÖÖR ALLTSÅ!
'' hur låten en hääst ... som är mammig?  *nöffnöff* nej fan det va fel ''


2

godmorgon !! har ett väldigt stort problem idag mitt hår är nämnligen inte det bästa idag såkallat bad hair day !!
har satt upp de i en inbakad fläta med ser förjävligt ut ändå herreguuud skäms över att gå till skolan haha men ska bara va där några timmar slutar 11.35 så de är ju en bra sak idag :) när jag kommer hem ska jag hoppa rakt in i duschen så mitt hår kan bli fint igen hihi .. nu ska jag och mitt hår cykla till skolan ............ puss


en mössa för mig kanske?


1

hejsan, sitter just nu och är helt övertrött har suttit och babblat massa skit på facebook med ebba och tess hahahhaha orkar inte att min lärare säger ordet  140 gånger på en lektion hela klassen sitter och as gravar !! sen ringde jag hanna och gjorde medveten om att jag cyklar till henne imorgon , ska bli lite mer aktiv i mitt cyklande ! hahaa nej nu blir inget seriöst sitter bara och skrattar ska nog lägga ut massa roliga klipp sen blir de sängen för min del puss puss !

sry blev bara dessa orkar inte lägga in fler :p gör de någon annan dag


HAHAHAH DENNA ÄR SÅ JÄVLA ROLIG !!!


hahhaha har sjuk humor!


dööööööööööööööööööööör hahahahahhaha !


1

hellu, har precis kommit hem från skolan hade xantal lektioner inställda idag de är ju gött och imorgon slutar jag halv 12 !!! men iallafall va nere på espresso house med alex,lovisa och tess innan och fika mysigt med de fina vädret :) ska iallafall börja plugga lite matte nu sen vid 18 ska jag till tandläkaren och kolla gaddarna .. cya :)


RSS 2.0